T-City Szolnok - A jövő városa

innovacio_tcity


A T-City a Magyar Telekom és Szolnok megyei jogú város közös, többéves fejlesztési és innovációs programja. 2009-ben indult el azzal a céllal, hogy a szolnokiak a legkorszerűbb távközlési, informatikai és tartalmi szolgáltatásokat próbálhassák ki, tesztelhessék. A programban résztvevő lakosok, intézmények és önkormányzati szervezetek tapasztalataikkal, visszajelzéseikkel járulnak hozzá a piaci bevezetés előtt a szolgáltatások tökéletesítéséhez.

A T-City fő célkitűzése, hogy az élet minden területén – egészségügy, oktatás, közigazgatás, turizmus, kultúra, közlekedés, gazdaság – bemutassa és kiaknázza az ICT adta lehetőségeket.

Szolnok városában a Magyar Telekom kiemelt figyelmet fordít a lakosság infokommunikációs képzésére, oktatására a T-City Kids iskolai szakkörök és a nyilvánosan meghirdetett Internetakadémia formájában.

A T-CITY KÜLDETÉSE

A jövő lehetséges szolgáltatásairól a helyi lakosok és vállalkozások bevonásával gondolkozunk és segítségükkel teszteljük az így kialakuló szolgáltatások működőképességét, használhatóságát, fogadtatását.

A program keretében fejlesztett szolgáltatásokat elérhetővé tesszük a szolnoki lakosság minél szélesebb rétegei számára, hogy kényelmesebbé tegyék a hétköznapokat, valamint a T-City innovációi által elősegítjük a város hosszú távú fejlődését.

Kapcsolódó linkek

A T-City weboldala

Tudni jó!