2. Intelligens Város pályázat - kreatív általános és középiskolásoknak

A Magyar Telekom Nyrt. T-City csapata - Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával - pályázatot hirdet a szolnoki általános és középiskolák tanulói számára.

Elgondolkoztál már azon, hogy milyen lesz az életünk 10-20-30 év múlva? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint elengedni a fantáziád és megalkotni egyéni pályaművedet.

Általános iskolásoktól a „A jövő otthona”, középiskolásoktól „A jövő áruháza (Future Store)” témában várjuk az alkotásokat.

Szabadon választott technikát alkalmazhatsz, azaz a hagyományos módszerek (rajz, festék, ragasztás, gyurma, stb) mellett digitális technikát is használhatsz. A képek hátulján, a makettek alján, illetve az adathordozón feltétlenül tüntesd fel a neved, iskolád nevét, osztályod jelét és a pólóméretedet.

Egyéb feltételek:

  • A pályázaton való részvétel feltétele a diák törvényes képviselője által kitöltött és aláírt „Részvételi nyilatkozat” , melyet a pályaművel együtt kérünk átadni.
  • Egy pályázótól egy pályaművet tudunk elfogadni A4-es vagy A3-as méretben (makettek esetében a magasság ne haladja meg a 40 cm-t). A digitális alkotást dvd-n, vagy cd-n várjuk. A pályázaton kizárólag saját készítésű pályaművek indulhatnak.
  • A mű más pályázaton nem vehet részt, nem ábrázolhat konkrét személyt és nem szerepelhetnek rajta márkanevek. A részvétel díjmentes. Az elkészült pályaművekért semmilyen díjazási- vagy ellenszolgáltatási igény nem támasztható. A pályázat kiírói fenntartják a jogot, hogy az alkotásokat az általuk szervezett kiállításokon bemutassák, a www.t-city.hu honlapon részben, vagy egészében megjelenítsék, illetve a pályázóról képfelvételt készítsenek, melyek felhasználhatók az eseményhez kapcsolódó média-megjelenésekhez. A beérkezett művek nem kerülnek visszaküldésre.

Munkádat 2010. május 15-ig juttasd le Szolnok MJV Polgármesteri Hivatalának Oktatási, Kulturális és Sport Osztályára (5000, Szolnok, Kossuth tér 9.).
Május 13-ig postai úton is feladhatod alkotásodat és a részvételi nyilatkozatot, ebben az esetben kérünk, hogy a boríték hátoldalán szerepeljen a „2. Intelligens Város pályázat” felirat a borítékon.

A pályaműveket elkészítők közül kategóriánként az I. a II. és a III. helyezetteket díjazzuk.
Az elbírálás határideje 2010. június 2.
A díjazottak listáját és a beadott pályaművekből összeállított válogatást a T-City honlapján megtekintheted.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város