Ajándék az új Városkártya tulajdonosoknak

Lezárult a játék, amelyet tavaly decemberben hirdetett meg a T-City Szolnok Városkártyára regisztrálók között a Magyar Telekom Szolnok városával és a Jászkun Volánnal közösen.

A tavaly decemberben Városkártyát igénylők között gazdára talált öt T-City ajándékcsomag, két felnőtt összvonalas havi bérletjegy február hónapra és tíz menetjegy a Jászkun Volán szolnoki helyi buszjárataira.

Az igénylők között volt olyan, aki kismamaként a kedvezményes bérlethasználat miatt váltotta ki a Városkártyát, és olyan is akadt, aki az adventi vásáron találkozott a T-City csapatával, és ekkor hallott a kártya előnyeiről. A nyertesek egybehangzó véleménye szerint az a legjobb a Városkártyában, hogy használható a Jászkun Volán helyi járatain, azt azonban többen sajnálják, hogy csak a Jubileum téren lehet feltölteni a kártyát. A Városkártya tulajdonosok emellett szívesen használnák a kártyájukat a városi rendezvényeken, a helyi boltokban pontgyűjtésre, kedvezményes vásárlásra.

A Városkártya tulajdonosok igényeit, ötleteit is figyelembe véve több új funkcióval bővül majd a kártya az év során. A Városkártya kedvezményhálózatához pedig folyamatosan csatlakozhatnak a helyi vállalkozások, így a jövőben a kártya még hasznosabb lehet a szolnokiak számára.

Mondja el Ön is, mire használná a legszívesebben Városkártyáját! Ötleteit várjuk a t-city@telekom.hu címen.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város