Első internetakadémia előadásunk a T-Cityben

2009. október 20-án került megrendezésre a T-City első internetakadémia előadása Szolnokon a Civil Szolgáltató Központban.
Az Internetismeret kezdőknek című előadás keretében a hallgatók megismerkedhettek a világháló nyújtotta lehetőségekkel: a levelezés, böngészés, internetes rádióhallgatás, tévénézés, térképes keresés rejtelmeivel.
A két órás előadás meglehetősen interaktív volt, a tanulók a különböző kérdésekkel árasztották el az előadót, így szó volt például a blogokról, de még harisnya szemfelszedő szolgáltatást is kerestünk Szolnokon.
A két óra leteltével mind a 41 tanuló vidáman és elégedetten jött ki a teremből és próbálta ki az előadáson újonnan szerzett ismereteit a Magyar Telekomos laptopokon.
A látogatók által kitöltött hallgatói kérdőív alapján a többségük hasznosnak és érdekesnek találta az előadást és az idei év következő két internetakadémiai napjára is eljönnek:

A kérdőív feldolgozásáról készült statisztika.

Az előadás lebonyolításában, megszervezésében közreműködtek Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Civil Szolgáltató Központ munkatársai. Segítségüket köszönjük!

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város