A Gulyás fővárosa

A T-City csapat idén is benevezett a Szolnoki Gulyásfesztivál zsűrizett főzőversenyére. Szeptember 11-én, szombaton, a Tiszaligeti hangulatos rendezvény megtelt a zord időjárással dacoló vidám versenyzőkkel és a kíváncsi érdeklődőkkel. A T-City sátornál minden kedves vendégünk megbizonyosodhatott róla, hogy a csapattagok ugyanolyan jól mozognak a gasztronómia világában, mint az infokommunikáció területén.

A szolnoki és számos hazai városból – Miskolcról, Békéscsabáról, Budapestről, Győrből –, valamint külföldről – Vajdaságból, Erdélyből, Ukrajnából - érkezett látogatók próbára tehették a T-City és a Gulyásleves világáról szerzett tudásukat egy mobiltelefonos játék segítségével. Az érdeklődők tájékoztatást kaphattak az aktuális lakossági ajánlatokról és a helyszínen számos szerződéskötés is történt.

A sátrunkat felkereső kínai delegáció, kiadós kóstolgatás után elismerően nyilatkozott a bográcsban rotyogó gulyáslevesről, mely talán még a tavalyi pályaművet is felülmúlta. A főszakács rátermettségét a fesztiválra ellátogató Pataki Róbert vezérigazgató-helyettes és Pukler Gábor igazgató úr is tanúsíthatja. Bár a zsűri a több száz nevező közül nem a T-City csapat gulyását ítélte a legjobbnak, de egészen biztos, hogy a legfinomabbak közt volt.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város