Gulyásfesztiválon jártunk

Mivel fontosnak tartjuk, hogy a T-City lakosai ne csak a termékeinken keresztül ítéljenek meg bennünket, hanem az arcunkat is lássák, a Telekom T-City csapata is benevezett a 11. Szolnoki Gulyásfesztivál főzőversenyére.

A Gulyásfesztiválnak Szolnokon igazi hagyománya van, hiszen idén 11. alkalommal rendezték meg az eseményt. Az első Gulyásfesztiválon még csak 136 csapat indult - az idei alkalommal már ezer fölött volt az indulók száma.

A csapatot Pukler Gábor vezette, a Stratégiai és Üzletfejlesztési Üzletág Innovációs és Üzletfejlesztési Igazgatóságának igazgatója. A lelkes szakácsok csoportját Németh Mónika, Széll Jutka, Rottár Réka, Holka Borcsa, Vasvári Gábor, Kulcsár Sándor, illetve a helyiek képviseletében Balogh Imre és Magyar Péter alkották.

A nehézkes korai kelés után a Gulyásfesztivál hangulata hamar felébresztett mindenkit, és kezdetét vette a főzés. A feladatok hamar kialakultak - a hozzáértő szakácsok keze alá lelkes kukták dolgoztak, és akinek éppen nem akadt dolga az üst környékén, az a főzőhely dekorálásából vette ki a részét.

A feltűnő helyen elhelyezett bluetooth totemnek, és a rengeteg magenta lufinak köszönhetően sok kíváncsiskodó nézett be a T-City főzőhelyére. A gyerekek különösen lelkesen nézelődtek, főleg, mikor rájöttek, egy mosolyért cserébe lufit is zsákmányolhatnak.

A munka mellett azért a helyszín feltérképezésére is jutott idő, amit kár is lett volna kihagyni, hiszen nagyon sok érdekes látnivaló volt, igazi fesztiválhangulat uralkodott a szolnoki Tiszaligetben.

Hagyományőrző csoportok szórakoztatták a résztvevőket, és kézművesek kínálták színes portékáikat.

A gulyás pár óra alatt megfőtt, és bár díjat nem nyertünk vele, azért szerintünk ez volt a fesztivál legjobban sikerült étele!

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város