T-City Internetakadémia

Kedves régi és leendő Hallgatónk!

A T-City Internetakadémia „Idő és pénz megtakarítása az Internet segítségével” című előadásra várja az érdeklődőket a Szolnokon, a Hild Viktor Városi Könyvtárban. A következő előadás február 16-án, csütörtökön, 13.00-kor kezdődik, jelentkezzen még most!

Ingyenes előadásainkon várunk minden érdeklődőt, aki szeretne bepillantást nyerni az internet világába. Az Internetakadémián szakképzett előadóink tanítják meg a számítógép kezelésének alapjait és az internethasználatot. Célunk, hogy az előadássorozat végére Ön könnyen és eredményesen intézhesse ügyeit az interneten, tarthasson kapcsolatot távolabb élő rokonaival, hozzájusson a legfrissebb hírekhez, sporteredményekhez, vagy megtalálja a legjobb recepteket.

Az előadások végén szakembereink közreműködésével gyakorlási lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek, és nyomtatott „tananyaggal” is kedveskedünk.

Ingyenes előadásainkon várunk mindenkit, aki érdeklődik a fenti témák iránt!

Következő előadás:

  • 2012. február 16. 13:00 – 16:00 – Idő és pénz megtakarítása az internet segítségével

Az Internetakadémia helyszíne: Hild Viktor Városi Könyvtár, Szolnok, Karczag utca 2. (Zöld Ház)

Az Internetakadémián való részvétel ingyenes , de regisztrációhoz kötött. Jelentkezéseket korlátozott számban az 56/523-004 telefonszámon, vagy személyesen, a könyvtár információs pultjánál fogadjuk.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város