T-City Internetakadémia - Indul a hetedik évad

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Magyar Telekom fontosnak tartja, hogy az idősebb korosztály érdeklődő tagjai se maradjanak ki a digitális ismeretek megszerzéséből. Épp ezért idén ősszel a Verseghy Ferenc Könyvtár ad otthont a népszerű programsorozatnak, a T-City Internetakadémiának, amely 2013-ben megújult tananyaggal jelentkezik.

Az ingyenes előadásokon várnak minden érdeklődőt, aki szeretne bepillantást nyerni az internet világába. Az Internetakadémián szakképzett előadók tanítják meg a számítógép kezelésének alapjait és az internethasználatot, hogy az előadássorozat végére Ön könnyen és eredményesen intézhesse ügyeit az interneten, tarthasson kapcsolatot külföldön élő rokonaival, hozzájusson a legfrissebb hírekhez, sporteredményekhez, vagy megtalálja a legjobb recepteket.

Az előadások végén a T-City szakemberei nyomtatott tananyaggal is kedveskednek a résztvevőknek, valamint konzultációs lehetőséget kínálnak.

2013. szeptember 19. 13:00 – 16:00 - Számítógépes ismeretek
2013. október 17. 13:00 – 16:00 - Kapcsolattartás az interneten
2013. november 7. 13:00 – 16:00 – Információgyűjtés, keresés az interneten
2013. november 28. 13:00 – 16:00 – A szabadidő hasznos eltöltése az interneten
2013. december 19. 13:00 – 16:00 – Idő és pénz megtakarítása az internet segítségével

Az T-City Internetakadémia hetedik évadának helyszíne:
Verseghy Ferenc Könyvtár és Közművelődési Intézmény, Szolnok, Kossuth tér 2.

Az Internetakadémián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezéseket korlátozott számban a (56) 510-110; és 510-116 telefonszámokon, vagy személyesen, a könyvtár információs pultjánál fogadjuk.

Mi is az a T-City Szolnok? A Magyar Telekom és Szolnok megyei jogú város közös, több éves fejlesztési és innovációs programja, amely a legkorszerűbb távközlési, informatikai és tartalomszolgáltatások nyújtása és kipróbálása céljával indult el 2009-ben.

Szolnok város - mint T-City - lakosai, vállalatai és intézményei a Magyar Telekom új szolgáltatásait az elsők közt ismerhetik meg és vehetik igénybe, így közvetlenül megtapasztalhatják azok előnyeit, segítségükkel könnyebbé tehetik életüket. Szolnok városában a Magyar Telekom kiemelt figyelmet fordít a lakosság infokommunikációs képzésére, oktatására a T-City Kids iskolai szakkörök és a nyilvánosan meghirdetett Internetakadémia formájában. A jövő lehetséges szolgáltatásait interaktív kommunikációval a helyi lakosság és vállalkozások bevonásával alakítják működőképessé és használhatóvá.

Az előadássorozatról és a T-City programról részletesen olvashat a www.t-city.hu weboldalon, illetve megkereshet minket e-mailen a t-city@telekom.hu címen.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város