Mobil programfüzettel készül a T-City Szolnok a Gulyásfesztiválra

Innovatív mobil megoldással segíti idén a tájkozódást a Gulyásfesztiválon és Szolnokon a T-City. A T-City Szolnok standján szeptember 7-én izgalmas programokkal találkozhatnak a látogatók: a kicsiket ugrálóvár és robotépítés, a szolnoki felnőtteket pedig díjmentes Szolnok Városkártya regisztráció várja a Gulyásfesztiválon.

A T-City Szolnok Mobilváros egy Android és iOS platformokról elérhető alkalmazás, egyszerre idegenvezető és kisokos, amely a városi élet mindennapjait könnyíti meg. A helyi lakosok és a városba érkező látogatók is hasznos segítőre találnak az alkalmazásban. A virtuális idegenvezető kiváló lehetőséget kínál a városba érkezőknek, hogy telefonjuk segítségével tájékozódjanak a város turisztikai nevezetességeiről, látnivalóiról, vagy a helyi idegenforgalmi vállalkozások aktuális ajánlatairól és egyéb programokról.Az alkalmazás a kiterjesztett valóság modullal, - az okostelefon kamerájának és helyzet-meghatározó képességének köszönhetően - mutatja és magyarázza meg mit is látunk éppen. A kiterjesztett valóság használatával a helyiek is hasznos információkhoz juthatnak, hiszen telefonjuk kamerájával egy étteremre fókuszálva akár megjeleníthetik annak napi menüjét, de akár egy köztéri alkotás érdekességeit is könnyedén megismerhetik.

Szolnok lakosai számára olyan városi szolgáltatások könnyítik meg a mindennapokat, mint a fotó feltöltésére is alkalmas bejelentő felület, a szelektív hulladékgyűjtők pontos helyének meghatározása, az egyszerű mobilparkolás, de közvetlenül elérhető a város Facebook oldala is. A Mobilváros alkalmazás idén ősszel mobil programfüzet funkcióval bővül, így a helyi programokon, fesztiválokon is hasznos segítséget nyújt. A rendezvény látogatói az egyes programok “kedvenc”-nek jelölésével könnyedén nyomon követhetik, hogy mely programelemek érdekesek számukra, és az alkalmazás ezek kezdeti időpontjáról figyelmeztetést is küld.

Az alkalmazás elérhető a Google Play-en és az Apple Store-ban. A Gulyásfesztiválon a T-City Szolnok standjánál  szeptember 7-én további izgalmas programokkal várjuk az érdeklődőket: a kicsiknek ugrálóvárral és robotépítéssel, a nagyoknak díjmentes Szolnok Városkártya regisztrációval készül a T-City Szolnok.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város