Új esemény a T-City életében: Senior Maraton

Szeptember első hétvégéjén több mint hatszáz szépkorút mozgatott meg Szolnokon a T-City Senior Maraton. A jó hangulatú, sikeres rendezvénynek most először volt a T-City a névadója.

Szeptember 3-án reggel 9 óra 20 perckor dördült el a startpisztoly – Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere elindította a T-City Senior Maratont. Hatszázhuszan indultak neki a váltófutásnak a belvárosi utcákon – ki futva, ki kocogva, és volt aki sétával teljesítette a rá eső távot.

A T-City idén névadó szponzorként szerepelt a Szolnok Napja rendezvényen, a névadáson túl azonban élményt is szállított. Nagy sikert arattak a pólók, amelyért többen utólag is neveztek volna, és igazi futóverseny hangulatát adta a látványos felfújható rajt-cél kapu.A bemelegítés után Szalay Ferenc a Szolnok TV-nek elmondta, rendkívül fontos számukra többek közt a T-City Szolnokon felvállalt edukációs tevékenysége. A T-City Internetakadémiának köszönhetően mindenki, még az idősebb korosztály is megtanulhat internetezni.

A T-City Szolnok csapata felvállalta, hogy elősegíti a városban a digitális írástudás elterjedését. A felnőtteknek szóló Internetakadémia harmadik évada kezdődik szeptember 15-én, és így újabb 50-60 szolnoki lakos ismerkedhet meg az internet világába. A Szolnok Napja keretében megrendezett T-City Senior Maraton épp annak a korosztálynak jelentett szórakozást, amelyet az Internetakadémiára vár a Telekom.

A T-City csapata a „hagyományos” szponzori jelenléten túl a szolnoki hétköznapoknak is szeretne részese lenni. A szolgáltatások és a pilotprojektek mellett ezért fontosnak tartja a személyes jelenlétet is. Legközelebb szeptember 10-én, a Gulyásfesztiválon lesz erre lehetőség, ahol már harmadik alkalommal vesz részt a T-City csapata a gulyásfőző versenyen.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város