Játék és innováció a T-City standján az idei Gulyásfesztiválon

A Magyar Telekom a T-City program keretében idén is támogatja az immár 14. alkalommal megrendezésre kerülő szolnoki Gulyásfesztivált. A T-City csapata szeptember 8-án, szombaton játékokkal és innovatív termékek bemutatójával várja standján az érdeklődőket. A helyszínen a készlet erejéig ingyenesen lehet regisztrálni a T-City Szolnok Városkártyára, a regisztrálók között egy Samsung Galaxy Mini II okostelefont sorsol ki a Telekom.

A T-City csapata negyedik éve aktív résztvevője Szolnok egyik legnagyobb nyárvégi rendezvényének, a Gulyásfesztiválnak. Szombaton 10 és 16 óra között játékokkal és innovatív termékek bemutatásával várják az érdeklődőket a Telekom munkatársai a helyszínen. A standon a kicsik kipróbálhatják az áramtermelő mókuskereket, ami egyenesen a Telekom innovációs laborjából érkezik. A felnőttek pedig megismerkedhetnek a Telekom újdonságával, a Medisana VitaDock termékcsaláddal. Az iPhone-hoz csatlakoztatható vérnyomás- és hőmérőt, illetve a testsúlyelemző mérleget bárki kipróbálhatja, és a rendezvény ideje alatt kedvezményesen meg is vásárolhatja a helyszínen a szolnoki T-Pont munkatársaitól.

A standon a Telekom munkatársai minden érdeklődőnek szívesen bemutatják a T-City Szolnok programot, a Magyar Telekom és Szolnok megyei jogú város közös, több éves fejlesztési és innovációs programját. Ezen kívül az idei Gulyásfesztiválon a T-City csapata a városi önkormányzattal együtt lehetőséget nyújt arra, hogy a készlet erejéig díjmentesen igényelhessen T-City Szolnok Városkártyát minden 18. életévét betöltött szolnoki lakos. A helyszínen regisztrálók között a Telekom kisorsol egy Samsung Galaxy Mini II okostelefont.

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város