T-City a szolnoki Gulyásfesztiválon

Újdonsággal találkozhattak a fesztiválozók a T-City standján 2011. szeptember 10-én. Először igényelhettek Városkártyát külső helyszínen a szolnokiak, és kipróbálhatták az innováció díjas intelligens kézilabdakaput.

A T-City, köztük a Szuperszerviz szolnoki munkatársai harmadik éve aktív résztvevői Szolnok egyik legnagyobb nyárvégi rendezvényének, a Nemzetközi Gulyásfesztiválnak. Idén két újdonság várta a vásár látogatóit: a kicsik kipróbálhattak egy intelligens kézilabdakaput, amely pontozza a dobásokat a sebességük és pontosságuk alapján, a felnőttek pedig elsőként itt regisztrálhattak külső helyszínen a Szolnok Városkártyára.

Remekül sikerült a T-City megjelenése a Gulyásfesztiválon. – értékeli a szombati napot Kulcsár Sándor, a T-City Szolnok program vezetője. – A városkártya regisztráció folyamatos volt, és a kézilabdakapu előtt is egész nap állt a sor. Délután megérkezett Iváncsik Gergő és Gulyás Péter, akik még több látogatót vonzottak. A profi játékosok sem találkoztak még olyan kapuval, amely méri a lövések pontosságát és sebességét, így számukra is élményt jelentett a látogatás.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város