Búcsú a T-City Internetakadémiától!

A Magyar Telekom elhozta Szolnokra 6 előadásos programsorozatát, melyen az érdeklődők bepillantást nyerhettek az Internet világába, megismerkedhettek a számítógép és az Internet adta lehetőségekkel.

A 2009. október 20. és 2010. március 23. között megrendezett programsorozaton több mint 230 látogatást regisztráltunk. A rendezvénynek a szolnoki Civil szolgáltató Központ adott otthont. A családias, barátságos környezetben szakképzett előadók vezették be a hallgatókat az Internet világába. A számítógépes alapismeretektől indulva bebarangolták a legfontosabb honlapokat, alkalmazásokat, számba vették a hétköznapi életben leginkább alkalmazható fogásokat, tudnivalókat. A kötetlen hangulatnak köszönhetően az előadók és a közönség között kialakult élénk párbeszéd még inkább fokozta a hatékonyságot, hiszen az érdeklődők személyes tapasztalataikra, kérdéseikre azonnali választ kaphattak. Az elméleti előadások után a Szuper Szerviz munkatársai a helyszínre telepített számítógépek segítségével biztosítottak lehetőségek a tananyag gyakorlatban való kipróbálására.

Kedves Hallgatóink!
Köszönjük, hogy jelenlétükkel megtiszteltek minket és aktív közreműködésükkel segítették az Internetakadémia sikerességét, hatékonyságát. Igazán szép emlékeket szereztünk Önöknél Önökkel. Az, hogy a T-City Internetakadémia végleg bezár-e vagy csak nyári szünetet tart, Önöktől is függ. Ha konkrét témajavaslatuk van, amelyről szívesen hallanának későbbi előadásokon, kérjük jutassák el e-mail címünkre. Vidám barangolást kívánunk!
T-City csapat

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város