Búcsúzik a T-City Kids tavaszi szakkörsorozata

Május 3-án, a T-City Kids szakkörsorozat 2009-2010-es tanévének utolsó eseményén ismét az általános iskolás diákokkal találkoztunk az Aba-Novák Kulturális Központban.

A vakáció előtt a gyerekek még utoljára izgalmas előadásokat hallhattak az infokommunikációs újdonságokról, a mobiltelefónia fejlődéséről, a Jövő Áruházáról, valamint a biztonságos internetezés fortélyairól, a közösségi oldalak és a chat veszélyeiről.
Az e-játszóTéren a gyerekek kipróbálhatták a morzézó versbabot, iphone-ok segítségével operát komponálhattak, t-city-s kvízjátékot tölthettek le telefonjaikra, saját mobilkódot szerkeszthettek, barangolhattak a virtuális osztályteremben és megtekinthették a speciális szemüveg nélküli 3 dimenziós TV élményét.

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden tanulónak az aktív részvételét, hogy kérdéseikkel egy igazán élő és vidám eseménnyé változtatták a bemutatót.
Köszönettel tartozunk a tanároknak, akik szabadidejüket feláldozva kísérték el a diákjaikat, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a szervezésben nyújtott segítségért és végül, de nem utolsósorban az Aba-Novák Kulturális Központnak, amely igazán impozáns helyet biztosított a rendezvénynek.

A T-City Kids programsorozat tavaszi szakasza ezzel lezárult és nyári szünetre vonul.

Reméljük, hogy találkozunk még rendezvényeinken!

a T-City csapata

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város