Április 15-én Szolnokra érkezik a Telekom Vivicittá Városvédő Futás

A Magyar Telekom és a futóversenyt szervező BSI Sportiroda sajtótájékoztatón mutatták be az esemény célját, programját. A vállalat limitált kiadású T-City Szolnok Városkártyával készül az első szolnoki futásra.

A városlakók megmozgatása mellett két jótékony célt is szolgál a 2012. április 15-én Szolnokra érkező Telekom Vivicittá Városvédő Futás. „Az Szolnokon jelen lévő Guriga Egyesületet támogatjuk; minél többen indulnak, annál nagyobb összeget tudunk átadni az Egyesületnek. Emellett az a szolnoki iskola, amely a legtöbb gyereket nevezi be a versenyre, 100 000 forintos sportszervásárlási utalványt kap a Telekomtól” - mondta Pukler Gábor, a Magyar Telekom innovációs üzletfejlesztési igazgatója. A futóverseny „arca” a Szolnoki Olaj népszerű kosarasa, Horváth Ákos lett, aki maga is versenyszerűen atletizált. Ákos a részvételre buzdított és a rendszeres mozgás fontosságára hívta fel a szolnokiak figyelmét.

Azok a szolnokiak, akik már rendelkeznek T-City Szolnok Városkártyával, vagy regisztráltak a városvédő futás alkalmából kiadott ötszáz Telekom Vivicittá Városkártya egyikére, kedvezményt kaphatnak az előnevezési díjból. A készlet erejéig a rendezvény ideje alatt, a helyszínen is lehet igényelni Városkártyát. A Városkártyát most igénylők még díjtalanul juthatnak hozzá a kártyával elérhető kedvezményekhez és használhatják annak - például az Észak-Alföldi Innováció Díjat nyert közösségi közlekedési - kényelmi funkcióit.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!

Kapcsolódó linkek

Szolnok Megyei Jogú Város