Hol a kocsim?

Találja meg az autóját minden helyzetben!

t-city_holakocsim_550x200


A Hol a kocsim? szolgáltatás a flottakövetés és az okostelefon kínálta lehetőségek tökéletes együttműködésére épül. Az okostelefonon futó alkalmazás segítségével folyamatosan nyomon követhetjük az autó pozícióját, jelenlegi és korábbi útvonalát és számos paraméterét. A Hol a kocsim? szolgáltatás segítségével könnyen és egyszerűen lehetővé válik az útvonal naplózása, riasztások beállítása és kezelése.

Mit nyújt Önnek a Hol a Kocsim?

 • Autó lokátor: megmutatja Önnek az autó jelenlegi tartózkodási helyét, mozgás esetén a sebességét, valamint segít megtalálni a parkoló gépjárművet.
 • Több autó kezelése: több regisztrált autó esetén választási lehetőséget kínál, a rendszámok alapján mutatja külön-külön, vagy mindegyiket.
 • Elmozdulásriasztás: amennyiben az autó pozíciójában a lezárást követően változás történik, vagyis az autó elmozdul, Ön riasztást kap az alkalmazásban.
 • Sebességriasztás: egy előre megadott sebességlimit átlépése esetén Ön riasztást kap az alkalmazásban.
 • Akkumulátorszint-riasztás: ha az akkumulátor töltöttsége egy előre beállított szint alá süllyed, Ön riasztást kap az alkalmazásban.
 • Előzmények: lakossági ügyfélként Ön térképen megtekintheti egy kiválasztott nap útvonalát.
 • Menetnaplózás: kis- és középvállalkozóként az Ön részére minden regisztrált autóhoz menetnapló készül egy sofőr egy autó elv alapján.
 • Autós asszisztencia: baleset vagy műszaki hiba esetén előre beprogramozott telefonszámon éjjel-nappal elérhető telefonos ügyintéző szervezi meg a segítségnyújtást. (Az igénybe vett segítségnyújtás, például elszállítás díját a havidíj nem tartalmazza.)
 • Biztonságos alkalmazás-használat: bejelentkezés és használat ügyfél által megadott felhasználónévvel és jelszóval, titkosított csatornán.

A Hol a kocsim? alkalmazásból egyszerűen és gyorsan indíthat parkolást és autópálya-matrica vásárlást is. 1

A szolgáltatás díjazása  
GPS eszköz egyszeri díja 25 000 Ft
Beszerelés díj 10 000 Ft
Szolgáltatás havidíja 2 500 Ft

A fenti összegek bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t.


Ismerje meg, próbálja ki a Hol a kocsim? szolgáltatást:

 • Telekom üzlet - Szolnok, Baross út 4., telefon: 80/639-039
 • Beszerelő partner: Ring Autóház - Szolnok, Fék út 4., 56/512-432, 20/488-4488

A fenti helyszíneken kihelyezett készüléken az érdeklődők megtekinthetik a szolgáltatást működés közben.

Ügyfélszolgálat: info@navcenter.hu, (1) 801-2834 H-P.: 9.00-17.00

További információ: holakocsim@telekom.hu

Gyakori kérdések a szolgáltatással kapcsolatban


Részletes szabályozás és tesztidőszak

A szolgáltatásra jelen feltételekkel a készlet erejéig, de legkésőbb a 2013. szeptember 30-ig tartó tesztidőszak alatt lehet előfizetni Szolnokon. A szolgáltatást a Telekom T-City programjának keretében a NavCenter Kft. nyújtja Önnek. A szolgáltatás részletes szabályai a szerződési feltételek tartalmazzák. A tesztidőszak alatt megkötött szerződésekben a NavCenter Kft. által vállalt feltételek a szerződés megkötésétől számított egy évig érvényesek.

A Hol a kocsim? alkalmazás Android 2.1 és újabb platformon érhető el. A Hol a kocsim? alkalmazásból Magyarország területén folyamatosan nyomon követhető a szerződésbe vont és központi GPS jeladóval ellátott gépjármű vagy gépjárművek aktuális helyzete, jelenlegi és korábbi útvonala (30 napra visszamenőleg). Pánikhelyzetben (indokolatlan elmozdulás, akkumulátor lemerülés) az alkalmazás riasztást küld. A gépjárműbe a szolgáltatás megrendelésével a Ring Autóház Kft. által szakszerűen beszerelt központi GPS jeladó egység SIM kártya segítségével folyamatosan, titkosított csatornán kommunikál az alkalmazással.

A havidíj tartalmazza a központi GPS jeladó egység és az abban üzemelő SIM kártya által generált adatforgalom díját, ezen felül az ügyfelet nem terheli adatforgalmi díj. Az ügyfélnek adatforgalmi díja keletkezik az alkalmazás letöltése és használata során, amely díjaira az ügyfél mobiltelefon-szolgáltatójával kötött érvényes szerződése irányadó. A Hol a kocsim? szolgáltatás jelenleg csak Magyarország területén tartózkodó gépjárművekről nyújt adatszolgáltatást, a gépjárműben elhelyezett GPS jeladó berendezés roaming helyzetben nem működik.

Megrendelés menete és feltételei:

 • A szolgáltatáshoz kapcsolódó alkalmazás kipróbálása és megrendelése a szolnoki Telekom üzletben és a Ring Autóháznál lehetséges.
 • Megrendelés menete: a Telekom üzletben vagy a Ring Autóház üzletében igénybejelentő nyomtatványon rögzítik a megrendelő és a szolgáltatásba bevonni kívánt gépjármű adatait. A GPS jeladó készülék a Ring Autóház szervizében, a megrendelés során egyeztetett időpontban kerül beszerelésre a szolgáltatásba vont gépjármű(vek)be.
 • A GPS eszköz beszereléshez a gépjármű tulajdonosának hozzá kell járulnia. Amennyiben a megrendelő személye nem azonos a tulajdonossal, akkor a szerződéskötéshez és beszereléshez elengedhetetlenül szükséges a kitöltött és a tulajdonos által aláírt nyilatkozat bemutatása.
  Céges megrendelés és szerződéskötés esetén – hasonlóan a vállalkozás nevében megkötendő más szerződésekhez - igazolni kell (aláírási címpéldány, szükség esetén meghatalmazás bemutatásával), hogy az aláíró jogosult a vállalkozás nevében szerződést kötni.
 • A beszerelés menete: megrendelő a kitöltött igénybejelentő nyomtatvánnyal a megadott időpontban megjelenik a beszerelést végző Ring Autóház szervizében (5000 Szolnok, Fék út 4.), ahol a beszerelést rövid idő alatt elvégzik. A beszerelést követően a megrendelő a helyszínen készpénzben megfizeti az eszköz és beszerelés díját, valamint az első havi díjat. A Hol a kocsim? alkalmazás díjmentesen elérhető a Google Play áruházból. Az alkalmazásba az igénybejelentő nyomtatványon rögzített felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni.
 • A szolgáltatás havi díjáról a NavCenter Kft. havonta elektronikus számlát bocsát ki, amelyet a megrendelés során megadott e-mail címre juttat el.
 • A szolgáltatáshoz nem kapcsolódik hűségidő, így az bármikor lemondható. Lemondási igény a NavCenter Kft-hez nyújtható be.

1 Az ügyfél mobilszolgáltója által biztosított Mobilvásárlás feltételei szerint. A parkolás funkció Szegeden nem elérhető.

Kapcsolat

Kérdése van?
Bővebb információ a T-City
és a HomeLab projektekről:

Magyar Telekom Nyrt.

Levelezési cím:
1541 Budapest

Telefon:
(36) 30 443 4619

E-mail:
Írjon nekünk!