Gyermekeink védelme a digitális korban

A Telekom és a gyermekvédelem

Oktatóprogramok, kapcsolódó események

Tekintse meg a biztonságos internet- és mobilhasználat témakörében szervezett eseményeket, oktatóprogramokat.

Ingyenesen elérhető szűrőprogram

Telepítsen szűrőprogramot a gépre, mely képes blokkolni a felnőtt-tartalmakat. A beépített szülői felügyelet funkció egy jelszó segítségével teszi lehetővé a szülők által nemkívánatosnak tartott oldalak letiltását.

Gyermekeidet is óvd a nemkívánatos internetes tartalmaktól!

Internetezéskor nem lehetsz mindig jelen személyesen is, ezért ha szeretnéd megóvni gyermekedet a veszélyektől, ajánljuk neked a Norton szoftverét, a Family-t.

A Telekom és az Internetbiztonság

A Telekom elkötelezett a gyerekek biztonságos tartalomhasználata iránt, és minden rendelkezésére álló eszközzel igyekszik azt támogatni.

Tudj meg többet

Biztonságosan: tanácsok szülőknek

A közvetített tartalmak – a sokféleségből eredően – veszélyeket is hordozhatnak, amire a szülőknek kell felkészíteni a gyerekeket. Ismerje meg a gyermekeit körülvevő technológiai színtereket, tartalmakat, veszélyeket.

Tudj meg többet

Gyermekvédelem és az EU

„Meg vagyok róla győződve, hogy a gyermekek számára remek időtöltés lehet az internetezés, és arról, hogy a gyermekek biztonsága mindenki felelőssége.” Többek között ezekkel a gondolatokkal hívta fel Neelie Kroes az iparági szereplőket 2011. december 1-én az önszabályozásra.

Tudj meg többet