Fontos információ

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a Magyar Telekom hivatalosan meghirdetett pozícióira csak honlapunkon keresztül tudtok jelentkezni, és ennek feltételéül semmilyen esetben nem szabunk meg pénzdíjas tanfolyam elvégzésére vonatkozó kötelezettséget.

Lakossági visszajelzések alapján tudomásunkra jutott, hogy egyes apróhirdetési portálokon a Telekom saját vagy partner üzletek nyitására hivatkozva a „leendő üzletvezetők” munkatársakat toboroznak. A beérkezett információk alapján a jelentkezést követően minden esetben kiderült, hogy a pozíciók elnyerésének feltétele egy fizetős tanfolyam, aminek borsos díját előre kérik azzal, hogy sikeresség esetén utólag visszafizetik.

Köszönjük a jelzéseket, egyben kérjük, legyetek óvatosak a fentihez hasonló hirdetésekkel, ugyanis a Telekomcsak a hivatalos felületein hirdet állásokat, apróhirdetési portálokon nem, ésa jelentkezőktől nem kér képzési díjat.

Tehát a hirdetéseket egyértelműen csalási szándékkal adták fel, céljuk a befizetések megszerzése. Amennyiben károtok keletkezett, kérjük, tegyetek rendőrségi feljelentést, ezzel is segítve mások becsapásának elkerülését és a tettes(ek) személyének felderítését.