Westend boltnyitás Promóciós játék üzleti ügyfelek részére

Játékszabályzat

Az az adószámmal rendelkező természetes és jogi személy, aki 2017. július 1-jét követően a Magyar Telekom Nyrt. Westend Jókai sétány 31. alatt megnyitott üzletében az első száz vásárló egyikeként új, 24 hónapos határozott idejű üzleti, mobil számlás előfizetést vásárol Next Business Comfort 150, Next Business Comfort S vagy Next Business Comfort M üzleti mobildíjcsomaggal, és kisvállalkozói keretszerződést köt, 20% kedvezményre jogosult egyes meghatározott készülékek vételárából egyösszegű vásárlás esetén.

Az új előfizetés vásárlása történhet érvényes Next Business keretszerződés alá történő bevonással (flottabővítéssel) is, ebben az esetben a keretszerződés hűségideje változatlan marad.

A kedvezmény az alábbi típusú készülékekre, egyösszegű vásárlás esetén vehető igénybe: Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC.

Egy ügyfél egy alkalommal jogosult a kedvezményt igénybe venni. Mobil előleg befizetése szükséges lehet.

A Magyar Telekom Nyrt. fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a promóciós játékot egyoldalúan módosítsa, illetve utóbbit megszüntesse.

A játékból kizárásra kerül és a promócióban nem lehet jogosult az a személy, aki a játék tisztességes lebonyolítását bármilyen módon veszélyezteti, illetve az a személy, akinek nyertessége érdekében harmadik személy a játék tisztességes lebonyolítását veszélyezteti.

Azon ügyfelek, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy részvételükkel minden tekintetben, kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi feltételt, valamint hozzájárulnak adatainak kezeléséhez.