Találgatások helyett adatvezérelt működés kulcsrakész megoldásokkal

Ön számára sem kérdés, hogy az adatvezérelt vállalati működésé a jövő?

Leading Data szolgáltatás csomagunkban olyan kulcsrakész megoldásokat kínálunk, amelyek segítségével komoly befektetések nélkül aknázhat ki felbecsülhetetlen értékű adatforrásokat, technológiai megoldásokat.

Leading Data for targeting


Smart Campaigns

Ötszörözze meg marketing költésének hatékonyságát!

Smart Campaigns szolgáltatásunkkal lézer-precíz, lokáció alapú célzással küldhet SMS üzenetet potenciális ügyfeleinek.

Részletek

Leading Data for insights


Footfall Analytics

Hányan fordulnak meg a város egy pontján? Honnan jönnek? És kik ők?

Mozgáselemzési hőtérképeink a lakosság anonim mozgási adatait kiértékelve adnak választ a fenti és további lokáció alapú kérdésekre!

Részletek

Akik már használják

„Innovatív, figyelemfelkeltő hirdetési lehetőség. A felgyorsult környezet miatt sok esetben kifejezetten nehéz felkelteni az emberek figyelmét, ezért meg kell becsülni azokat a csatornákat, melyek erre képesek. Szakmailag is mellé lehet állni, mert valóban jók az eredmények és kifejezetten nagy az adatbázis!”

Markweb Kft. a Smart Campaigns-ről

„A piaci bevezetés kezdetén saját üzleteink körében elsőként próbáltuk ki a szolgáltatást, mely konkrét bevételnövelő meglátásokat hozott számunkra. Az elemzett adatokból nyert insightok alapján módosítottuk nyitvatartási időnket bizonyos üzletekben, így hatékonyabbak vagyunk és többlet forgalomra tettünk szert!”

T-Mobile Horvátország a Footfall Analytics-ről

„A rendszerből nyert elemzések megmutatják, hogy hol érdemes új T-Pontokat nyitnunk. Korábbi elemzéseinktől eltérően lehetőségünk van nemi és korcsoporti bontásban is látni a pontoknál lévő forgalmat. A rendszer használata kényelmes, felülete könnyen tanulható és kezelhető, a riportok szép grafikai megjelenésűek és egyszerűen elemezhetőek.”

Telekom üzletek a Footfall Analytics-ről

Legyen szó ügyfeleinknek nyújtott big data szolgáltatásokról, a jövő adattudósainak képzéséről vagy data hackathonokról, a Telekom elkötelezett híve az adat alapú traszformációnak.

Részletek

Készen áll az adatok kiaknázására?

Szakértőnk örömmel válaszol a kérdéseire!

Dr. Salánki ViktorTermékportfólió Senior Szakértő