Adatparki biztonsági mentés

adatparki_biztonsagi_mentes-774x249

 

Ne kockáztasson, az adat érték, mentsen rendszeresen!

A laptopján, számítógépén vagy szerverén tárolt mappákat, fájlokat meghatározott rendszerességgel, és az interneten keresztül megvalósuló automatikus távmentéssel, lementjük a Telekom kiemelten biztonságos Adatparkjában elhelyezett szerverekre, így az üzleti adatállományai akkor sem tűnnek el, ha az irodai gép megsérül, ellopják vagy vírusos lesz.

Miért biztonságosabb a szolgáltatás a CD-re, Pendrive-ra történő mentéshez képest?

Mert

  • a mentés teljesen automatikusan történik, akár percenkénti mentés is beállítható,
  • a titkosított, érzékeny adatok kiemelt kezelése is egyszerűen megoldható,
  • a mentett dokumentumok akár mobileszközről – táblagép, okostelefon - is elérhetők (Operációs rendszerek: iOS, Android, Windows Phone)
  • az adathordozóra történő mentéskor fokozottan fennáll a CD, Pendrive elvesztésének, ellopásának veszélye, Adatparki biztonsági mentéssel azonban a 15 perccel korábbi változat is visszaállítható.

Milyen előnyök kínál a szolgáltatás az Ön és kollégái számára?

Azonnali használat

A megrendelést követően egy kliensprogram telepítésével a szolgáltatás szinte azonnal használható.

Könnyű kezelhetőség

A magyar nyelvű felhasználóbarát felületnek köszönhetően alkalmazása IT képzettséget nem igényel.

Mobilbarát megoldás

Akár mobileszközökön (táblagép, okostelefon), iOS, Andoid, Windows Phone operációs rendszerekről is felügyelhető a szolgáltatás és működése.

Megbízhatóság

A redundáns mentési technológiának köszönhetően gyakorlatilag nem veszhet el adat. A mentés gyakorisága az ügyfél igénye szerint állítható be, akár 15 percenként is, a verziókövetés funkcióval pedig nemcsak a legutóbbi, hanem a korábbi változatok is visszaállíthatóak. Sikertelen mentés esetén (pl.: nincs internetkapcsolat, ki van kapcsolva a számítógép), a rendszer automatikus üzenetet küld.Elveszett vagy hibás számítógép esetén az adatok egy új számítógépre is visszaállíthatóak.

Szakértői támogatás

A rendszer karbantartását az Adatpark műszaki szakemberei végzik.

Kiemelt védelem

Adatait szigorúan védett helyen, a Telekom Adatparkjában tároljuk, így egy irodai betörés vagy lopás esetén az adatok visszaállításával, könnyebben biztosítható a munka folytonossága.

Díjak

A szolgáltatás havi díjai 1 év hűségidővel
A szolgáltatás az alábbi két díjból épül fel
Adatparki mentés 2051 Ft/számítógép
Tárterület bérleti díja 13 Ft/GB


Például, ha van egy notebookunk, amin 100 GB-nyi adatot szeretnénk menteni, akkor a nettó havi díj 1*1 615 Ft + 100*10 Ft, összesen 2 615 Ft lesz.

További részletek

Megrendelés

Szakértékesítőink

adatparksales@telekom.hu