Üzleti Adat

Az Új Üzleti Trend díjcsomagokhoz választandó mobilinternet szolgáltatások

telekom_npp_07_04_m14_170314.svg

Az EU-ban is használhatja

A csomagban foglalt internetet külön díj és aktiválás nélkül az EU-ban is felhasználhatja.

telekom_npp_mobilnet_dijcsomagok_02_m15_170320.svg

4G sebesség itthon és külföldön is

A gyors 4G előnyeit itthon és egyre több országban roaming közben is kihasználhatja 4G-s készülékkel.2

2gb_m14.png

belföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

17501838 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanbelföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

3150 3308 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanbelföldön és az EU-ban is

Ár és konstrukció.

48305072 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagban

Korlátlan közösségi média és navigációval*

belföldön, 16 GB az EU-ban is

Ár és konstrukció.

69307277 Ft/hó

Magenta 1 Business kedvezménycsomagbanNettó havi díjak Magenta 1 Business kedvezménycsomagon kívül. Az árak az 5%-os áfát nem tartalmazzák.

2 GB : nettó 2500 Ft/hó
8 GB : nettó 4500 Ft/hó
15 GB: nettó 6900 Ft/hó
Korlátlan: nettó 9900 Ft/hó

Korlátlan zene opció havi nettó 943 Ft-ért!

Hallgasson online zenét korlátlanul a mobilján Spotify, Apple Music, Deezer és Tidal zeneszolgáltatásokkal mindössze havi nettó 943 Ft-ért! Az első 30 napban díjmentesen!

Érdekel ajánlatunk?

Add meg adataidat, szakértőnk 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Az Üzleti Adat 8 és 15 GB-os mobilinternet szolgáltatások esetén a Facebook, Instagram,Facebook Messenger, WhatsApp és Waze alkalmazások használata belföldön nem, csak EU roaming helyzetben csökkenti az adatmennyiséget.
A promócióban foglalt kedvezmény az előfizető külön igénye nélkül, automatikusan aktiválásra kerül az Új Üzleti Trend díjcsomag fent meghatározott mobilinternet szolgáltatásának aktiválásával egyidejűleg. A promóció visszavonásig érvényes.
Ha az előfizető adatforgalmazási lehetősége a választott adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiség elérése miatt leállításra kerül, a hálózatsemlegességre vonatkozó hatályos jogszabályi előírások értelmében a felsorolt alkalmazások sem érhetőek el illetve használhatóak tovább.
Az alkalmazások használhatók böngészővel és okostelefonra letölthető letölthető alkalmazással egyaránt.
A Facebook és az Instagram esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában a beágyazott video- és hangfájlok lejátszását és letöltését, az alkalmazások letöltését és frissítését, a harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. regisztráció, alkalmazás-letöltés, frissítés, beágyazott videó stb.) felhasznált adatmennyiséget.
A WhatsApp és a Facebook Messenger esetében a díjmentes adatforgalom nem foglalja magában az internet alapú hang- és videohívások indítását és fogadását, valamint az alkalmazások letöltését és frissítését, harmadik felek által biztosított alkalmazáson kívüli tartalmakra és funkciókra (pl. videotartalom megtekintése stb.) felhasznált adatmennyiséget.

További információk leendő partnereknek

Kínált sávszélesség: le- és feltöltés esetén 300/50 Mbit/s, garantált sávszélesség le- és feltöltés esetén 0 Mbit/s.

EU: Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.

A bennefoglalt adatmennyiségek felhasználását követően az adatforgalmazás belföldön és az EU-ban is leállításra kerül. Az adatmennyiség 80 ill. 100%-ának felhasználásakor az előfizető SMS értesítést kap.

A korlátlan mobilinternet szolgáltatás kizárólag személyes felhasználásra és olyan SIM-kártyával vehető igénybe, amely kizárólag mobiltelefon készülékbe helyezhető be. Nem használható olyan eszközben, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására (különösen, de nem kizárólagosan: router, modem, PC vagy notebook, gépek közti (M2M) kommunikációs eszköz stb. Tandem kártyával együtt nem vehető igénybe. A hálózat egységességének, a szolgáltatások biztonságának fenntartása érdekében a következő forgalomtípusok és használati módok esetében a mobilinternet szolgáltatás kínált sebességétől eltérő maximális sebességgel használható, az alábbiak szerint: Peer-to-peer jellegű fájl megosztás és letöltés (különösen Bittorrent) illetve egyéb folyamatos, hálózati túlterhelést jelentő forgalomtípusok használata esetén a letöltési/feltöltési sebesség 2/0,2 Mbit/s; virtuális magánhálózat (VPN) használata vagy egyéb titkosított csatornákon keresztül történő forgalmazás (pl. SSH) esetén letöltési/feltöltési sebesség 10/5 Mbit/s.