Korlátlan nyár a Telekomtól

Most korlátlan nyári belföldi mobilnetezést adunk ajándékba bármely Next Business Comfort S vagy M díjcsomaghoz 2 év hűség vállalása esetén.

Korlátlan Nyári Mobilnet!

Válassza új előfizetéséhez a Next Business Comfort S vagy M díjcsomagot, és használja ki nyári üzleti ajánlatunkat 2017.június 1. és 2017. augusztus 31. között!

Hogyan veheti igénybe?

Új havi díjas mobildíjcsomag esetén

Vásároljon új előfizetést 2017. június 1. és 2017. augusztus 31. között Next Business Comfort S vagy M díjcsomaggal 24 hónapos hűség vállalásával és korlátlan nyári belföldi mobilnetezést adunk ajándékba

Részletek

Magenta 1 Business kedvezménycsomag mellé

Magenta 1 Business kedvezménycsomagba bevont Next Business Comfort S vagy M díjcsomaggal igénybe vett előfizetéseire 2017. június 1. és 2017. augusztus 31. között korlátlan nyári belföldi mobilnetezést adunk ajándékba

Részletek

Milyen előfizetésekre vonatkozik a korlátlan mobilinternetezési lehetőség

  • Next Business Comfort S vagy M díjcsomaggal vásárolt új előfizetésekre új keretszerződéssel és 24 hónapos hűségvállalással, illetve meglévő Next Business keretszerződés alá történő új előfizetés bevonásával
  • Magenta 1 Business kedvezménycsomaggal rendelkező illetve 2017. június 1. és 2017. augusztus 31. között kedvezménycsomagot igénylő üzleti ügyfelek Next Business Comfort S vagy M díjcsomaggal igénybe vett előfizetéseire
  • meglévő üzleti előfizetések Next Business Comfort S vagy M díjcsomagba váltását követően (új keretszerződéssel, 24 hónapos hűségidő vállalással)
  • meglévő Next Business keretszerződés újrakötése és 24 hónapos hűségidő vállalása esetén a flotta Next Business Comfort S vagy M díjcsomaggal igénybe vett előfizetéseire

Felhasználási feltételek

A korlátlan adategyenleg felhasználásának utolsó napja 2017. augusztus 31., függetlenül attól, hogy az mikor került aktiválásra.

A korlátlan mobilinternetezés kizárólag belföldön lehetséges.

A korlátlan adat aktiválásáról SMS tájékoztatást is küldünk. Az SMS megérkezése után már szabadon használhatja a mobilnetet itthon!

A korlátlan belföldi adategyenlegben maximálisan elérhető sebesség 300/50 Mbps. Garantált sebesség le- és feltöltés esetén is 0 Mbit/s.

Valamennyi fenti díjcsomag esetében az EU-ban csak a díjcsomaghoz választható mobilinternet csomag adatmennyisége használható. (Üzleti Mobilnet EU 1GB, 2GB, 7GB, 12 GB vagy 25 GB) Mivel belföldön a promóció ideje alatt a korlátlan belföldi adategyenleg fogy először, ezért a díjcsomagban foglalt teljes adatmennyiség EU roaming helyzetben történő mobilinternetezére fordítható.
EU roaming helyzetnek minősül: Az Európai Unió országai és azok külbirtokai, valamint Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia.
Magyarországi hálózatból EU országok hálózatába indított hívás és küldött SMS nem minősül roaming helyzetnek, így ezek díjazására a nemzetközi tarifák az irányadóak.

A korlátlan adategyenleg kizárólag a Kisvállalati előfizető általi felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (személyi használat). A rendeltetésszerű személyi használatba nem értendő bele a tethering (pl. hot-spot, nyílt internet) és a hálózatot aránytalanul terhelő letöltő szolgáltatások (pl. torrent) használata. A nem rendeltetésszerű használat észlelése esetén a szolgáltató jogosult az előfizető egyidejű értesítése mellett a korlátlan adategyenleget megszüntetni vagy a le- és feltöltési sebességet korlátozni.