Áfacsökkentés

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az internetszolgáltatás áfája 2017-től csökken!

A Digitális Jólét Program keretében az internetszolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 27%-ról 18%-ra csökken. A fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk, azaz ha rendelkezik internetszolgáltatással, akkor annak a bruttó havi díja csökkenni fog.

 

Amennyiben szeretné megismerni díjcsomagjának vagy szolgáltatásának 2017. január 1-jétől érvényes díjait, kérjük, hogy válassza ki díjcsomagját, szolgáltatását vagy kiegészítő opcióját.

Keresés eredménye

{{ctrl.package.displayName}}
{{ctrl.package.grossFormer}} Ft
{{ctrl.package.grossCurrent}} Ft
{{ctrl.package.netFormer}} Ft
{{ctrl.package.netCurrent}} Ft

Nem tudja pontosan díjcsomagja nevét?
Díjcsomagja pontos elnevezését számlája 2. oldalán találja meg.

Segítséget számlamagyarázónkon talál.

Abban az esetben, ha egyedi igények alapján kialakított üzleti díjcsomagot vesz igénybe, további részletekért keresse meg személyes kapcsolattartóját.

Internet- és hangszolgáltatást is tartalmazó, összetett díjcsomagok esetén a díjakat 2017 január 1-jétől megbontjuk és az egyes szolgáltatásokat külön tüntetjük fel a számláján. Így pontosan nyomon tudja követni, hogy az Ön által fizetendő díj hogyan alakul az áfacsökkentés után. Kérjük, hogy kísérje figyelemmel számláját és az azon szereplő szolgáltatások SZJ számát, mert a megbontásból fakadóan januártól bizonyos összetett díjcsomagjainkban lévő szolgáltatásainkat több SZJ számon számlázzuk.

Az Általános Szerződési Feltételek változása 2017. január 1-jétől

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az internet-hozzáférés szolgáltatás áfamértékét meghatározó jogszabály fenti változásával összefüggésben Általános szerződési feltételeink is módosulnak. A változással érintett mellékletek a következők:
Üzleti ÁSZF: 1. melléklet, 2. melléklet, 3. melléklet

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 2017. január 1-jétől hatályos módosításával.

Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a jelen módosítással összefüggésben az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 33/A. § (2) alapján az előfizetőt megilleti az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (8) bekezdés szerinti, az előfizetői szerződés kétoldalú megegyezésen alapuló módosításának lehetősége.