VÁRUNK A FEDÉLZETEN!

Létrehoztuk az első mozgó videojátékos rendezvényt Magyarországon, melyhez az Európa rendezvényhajó biztosít exkluzív környezetet. Minden online verseny a 4G hálózatunkon keresztül fog majd zajlani - ezek Twitch livestream-en keresztül is követhetőek lesznek. Görgess lefelé és nézd meg, milyen programokkal készülünk!

Bezárás

A regisztráció a Telekom Hajóra lezárult.

A rendelkezésre álló férőhelyek beteltek.

A kompetitív e-sport megkerülhetetlen játékai

League of Legends

Barátságos mérközésen csap össze a Team Horizon Reapers és a WiLD MultiGaming! A Magyar LoLTV kommentátorai a helyszínről közvetítik az összecsapást.

Te kinek szurkolsz?

Overwatch

Nem hiányozhat a Blizzard töretlen népszerűségű, 2016-os év játéka sem. Zengjen hangosan a Ryū ga waga teki wo kurau! Formátum 6v6 TDM.

Szabadon játszható a helyszínen

Halo 5: Guardians

A Magyar Halo Közösség versenyt szervez, melyet 4v4 Slayer formátumban, hivatalos ESL pályákon játszhattok majd, értékes Astro nyereményekért. Próbára tennétek a skilljeiteket?

Regisztráljatok itt!

A modern videojátékos kultúra és a kezdetek

Mindenki számára mással és máskor kezdődött az ismerkedés a játékokkal. A Hajón igyekeztünk felsorakoztatni a kortárs és a klasszikus platformokat is, az újdonságok mellett igazi ritkaságokat is kipróbálhattok majd!

VR-terem

A Hajón külön termet biztosítunk majd a VR-eszközök széles skálájának. Ha Vive-ban szeretnéd átélni a hajón búvárkodás meta élményét, netán a PSVR-t, vagy az új Samsung VR szemüveget próbálnád ki, akkor ez lesz a kedvenc helyed!

Retrojátékok

Vannak játékszimulátorok, és van a Steel Battalion. A kontroller – vagy inkább: irányítópult – kb. 40 különböző funkcióval bíró gombot és kart sorakoztat fel… aki ezt képes lesz irányítani, tiszteletbeli mecha pilótává fogadjuk (legalábbis szóban).

Star Wars: Sorsok kártyajáték

A Sorsok legújabb kiegészítőjét - és persze az alapjátékot – is kipróbálhatjátok a Hajón. Az sem baj, ha még nem játszottál vele, a helyszínen bemutató és játékmesteri segítség is lesz.

A rendezvény helyszíne és időpontja:

  • Európa Hajó – rendezvényhajó
  • 2017. május 12. 18:00 - 21:00

Akik nélkül mindez nem jöhetett volna létre