Scales_Black_120.svg

ITT MEGVAN AZ EGYENSÚLY

HOME OFFICE ÉS RUGALMASSÁG
15 NAP APASZABI
EMPLOYEE ASSISTANCE PROGRAM
ANONIM TANÁCSADÁS

Heart_Magenta_120.svg

ELSŐ AZ EGÉSZSÉG

BALESETBIZTOSÍTÁS
EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEK
KONDITEREM AZ IRODÁBAN

Arrow_Black_120.svg

SZAKMAI KIHÍVÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK

SOKSZÍNŰ KARRIERÚT CÉGEN BELÜL
NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK
KÉPZÉSEK ÉS TEHETSÉGPROGRAMOK

Happy_Magenta_csempe_k.png

MOTIVÁLÓ KÖZÖSSÉG

CSAPAT- ÉS CÉGES SZINTŰ ESEMÉNYEK
ÖNKÉNTESSÉG
SAJÁT BRANDSHOP

Akik szeretik a szakmai kihívásokat:

Mátyás Gábor

Hálózati mérnök
gyakornok

Ha nálunk kezded a szakmai karriered, multinacionális környezetben szerezhetsz valódi tapasztalatot kijelölt mentor támogatásával, rugalmas munkaidőben, akár távmunkából. Mindeközben viszont a sulira is marad majd időd, és egyúttal a szakmai gyakorlatodat is letudhatod!
  

tovább

Konrád Alíz

Sokszínűségi és esélyegyenlőségi specialista

Az EAP egy olyan anonim tanácsadási felületet takar, amelyen keresztül többek között magánéleti, munkahelyi, pénzügyi, jogi vagy egészséggel kapcsolatos témákban lehet segítséget kérni, és amelyet nemcsak a Telekom dolgozói, de azok családtagjai is igénybe vehetnek.
   

tovább

Bondor Dániel

BSS
engineer

A Telekomnál minden munkavállalónak minimum 25 szabadnapja van, életkortól függetlenül. Ez persze sokkal több is lehet mindenféle életkori- és egyéb kedvezmények miatt, de ha valakinek ezeken felül pótszabira van szüksége, – a cafeteria keretének egy részét erre szánva – akár 4 extra szabadnapot is vehet magának.

tovább

Szeleczki Ádám

Decision support expert

2023. január 1-től gyermek születése esetén az apát 10 nap apasági szabadság illeti meg törvényileg. A hatodik naptól viszont csak a távolléti díj 40%-ára jogosult, a Telekomnál viszont 15 napot biztosítunk, mindezt 100% fizetéssel.

tovább

Tardi Zsolt

Adatmenedzsment munkatárs

A Telekomnál az irodai pozíciókban van lehetőség távmunkára, a feladatok otthonról is elvégezhetőek, a csapattal és a vezetővel összehangolva. Az ügyfélszolgálati munkatársaink például 100%-ban távmunkában dolgoznak.

tovább

MIT JELENT NÁLUNK A RUGALMASSÁG?

Tudjuk, hogy mostanában egyre fontosabb az embereknek, hogy az életük köré szervezhessék a munkájukat, és ne fordítva. Ez az otthoni munkavégzésnek és a rugalmas beosztásnak köszönhetően egyre több kollégának elérhető nálunk, leginkább az irodai munkát végzők számára.

merleg.svg

ITT MEGVAN AZ EGYENSÚLY

TÁVMUNKAVÉGZÉS ÉS RUGALMASSÁG

Ha a munkaköröd is megengedi, nem kell minden nap az irodából dolgoznod, otthonról is végezheted a feladataidat, a csapatoddal és a vezetőddel összehangolva.

MINIMUM 25 NAP SZABADSÁG MINDENKINEK

A 20 nap alap- és életkor szerinti szabadságot plusz szabadságnapokkal egészítjük ki a 35 év alattiak esetén, így nálunk ők is minimum 25 nappal gazdálkodhatnak.

15 NAP APASZABI

Gyermek születése esetén a törvényi minimum helyett mi 15 napot adunk, 100% fizetéssel.

EMPLOYEE ASSISTANCE PROGRAM

Anonim tanácsadás többek között magánéleti, munkahelyi, pénzügyi, jogi vagy egészséggel kapcsolatos témákban, melyet a családtagok is igénybe vehetnek.

sziv_eb.svg

ELSŐ AZ EGÉSZSÉG

BALESETBIZTOSÍTÁS

Minden kolléga részére élet-, balesetbiztosítást kötünk annak érdekében, hogy egy lehetséges szorult helyzetben se maradhass támogatás nélkül.

EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEK

A megelőzés mindig sokkal jobb. Előre összeállított szűrőcsomagokkal, vagy egyénileg összeállított szűrési vizsgálatokkal ismerheted meg jobban a saját egészségi állapotodat.

KONDITEREM AZ IRODÁBAN

Kényelmes, modern, kedvezményesen látogatható – és mégszauna is van! Sőt, ha csak futni szeretnél, a tetőtéri futópályát is használhatod!

nyilas.svg

SZAKMAI KIHÍVÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK

SOKSZÍNŰ KARRIERÚT CÉGEN BELÜL

A Telekomnál adott a belső karrier két fő összetevője: nagy, sokszínű szervezet és támogató cégkultúra, illetve támogatás ahhoz, hogy cégen belül akár több területen is kipróbálhasd magad. Meghirdetett álláslehetőségeink több mint harmadát belső jelöltekkel töltjük be.

NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

Anyavállalatunk és partnereink révén számos területen dolgozhatsz akár nemzetközi csapatokban is.

KÉPZÉSEK ÉS TEHETSÉGPROGRAMOK

Több mint 200.000 képzési anyag, általános és területspecifikus tehetségprogramok.

AZ ORSZÁG DIGITALIZÁCIÓJÁT SEGÍTHETED ELŐ

Az ország első számú integrált szolgáltatójánál valóban hatással lehetsz a környezetedre és milliókat segíthetsz abban, hogy a digitalizációval a legtöbbet hozzhassák ki az életükből.

Happy_Magentakk.svg

MOTIVÁLÓ KÖZÖSSÉG

CSAPAT- ÉS CÉGES SZINTŰ ESEMÉNYEK

Nálunk mindig történik valami. Egyrészt vannak olyan eseményeink, ahol a csapattagok tudnak összerázódni egymással. Másrészt sok időt szánunk arra is, hogy közösen beszélgessünk a minket érintő témákról, legyen szó a vállalat terveiről, új technológiákról, szakmai fejlődésről vagy akár a testi-lelki jóllétről.

ÖNKÉNTESSÉG

Társadalmi kérdésekben is aktív vállalatként a kollégáinkat is segítésre ös

SAJÁT BRANDSHOP

A Telekom öltöztet is! telekom.hu/brandshop