Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

áfa-csökkenés tájékoztató

Örömmel tájékoztatunk, hogy az internet-szolgáltatás áfája 2018-tól tovább csökken!

A Digitális Jólét Program keretében az internet-szolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 18 %-ról 5 %-ra csökken, így az általad fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk, azaz, ha rendelkezel internet-szolgáltatással, akkor bruttó havidíjad csökkenni fog.

Amennyiben szeretnéd megtudni a 2018. január 1-jétől érvényes internet-szolgáltatásod bruttó díját, kérjük, válaszd ki díjcsomagodat, szolgáltatásodat vagy kiegészítő opciódat.

Keresés eredménye

{{ctrl.package.displayName}}
{{ctrl.package.grossFormer}} Ft
{{ctrl.package.grossCurrent}} Ft
{{ctrl.package.netFormer}} Ft
{{ctrl.package.netCurrent}} Ft

A feltüntetett ár listaár, amely Telekom, hűség- és speciális kedvezmények - pl. e-Pack kedvezmény - nélkül értendő.

Nem tudod pontosan díjcsomagod nevét?
Díjcsomagod pontos elnevezését otthoni előfizetés esetén számlád 2. oldalán az Internet-szolgáltatások címszó alatt, mobil-előfizetés esetén pedig számlád 1. oldalán találod meg.

Segítségként keresd számlamagyarázónkat itt.

Kérjük, tartsd szem előtt, hogy nemcsak az internetes díjcsomagok, hanem az azokhoz kapcsolódó kedvezmények ÁFA tartalma is csökken, azaz pl. egy Promóciós kedvezmény, amely eddig -1303 Ft volt bruttóban, most -1160 Ft lesz. Ezt a változást is a törvény módosítása okozza. A kedvezmények megjelenéséről és működéséről szintén a számlamagyarázónkban tájékozódhatsz.

Abban az esetben, ha egyedi igények alapján kialakított díjcsomagot veszel igénybe, további részletekért kérjük, hívd ügyfélszolgálatunkat.

További részletek

Általános Szerződési Feltételek változása 2018. január 1-jétől

Tájékoztatunk továbbá, hogy az internet – hozzáférés szolgáltatás áfa mértékét meghatározó jogszabály fenti változásával összefüggésben Általános szerződési feltételeink is módosulnak. A változással érintett mellékletek a következők: Lakossági ÁSZF:  5/A havi díjas – értékesíthető – melléklet, 5/a havi díjas- lezárt- melléklet, 5/a Domino – értékesíthető – melléklet, 5/a Domino – lezárt – melléklet,  5/c – vezetékes internet – értékesíthető – melléklet, 5/c – vezetékes internet – lezárt – melléklet. Üzleti ÁSZF: 1. sz. melléklet, 2. sz. melléklet, 3. sz. melléklet, 8. sz. melléklet

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 2018. január 1–jétől hatályos módosításával.

Felhívjuk továbbá a figyelmedet, hogy a jelen módosítással összefüggésben  az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól  szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 33/A. § (2) alapján az előfizetőt megilleti az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (8) bekezdés szerinti, az előfizetői szerződés kétoldalú megegyezésen alapuló módosításának lehetősége.