2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

Válassz témát

 •   Aktuális
 •   Támogatás
 •   TÁJÉKOZTATÁS
 •   Home office
 •   Távoktatás
 •   Szórakozás
 •   Archív
 
Tájékoztatás
2021-03-26 00:00:00

A létesítés és hibaelhárítás változatlan, szigorú biztonsági előírások mellett

A létesítéssel és hibaelhárítással foglalkozó műszaki kollégáink változatlan feltételekkel, szigorú biztonsági előírások mellett végzik munkájukat a veszélyhelyzet alatt. Kérjük, viseljetek Ti is maszkot és tartsátok meg a biztonságos, másfél méteres távolságot, amíg szerelőink a munkájukat végzik otthonotokban! Köszönjük, hogy vigyáztok az ő egészségükre is, hogy másoknak is segíteni tudjanak.
Az adott problémától függően sok esetben lehetőség van távoli hibakeresésre és -elhárításra is.

Részletek
 
TÁJÉKOZTATÁS Távoktatás
2021-03-08 00:00:00

Ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatás

Az alapfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben és a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az őket tanító pedagógusok a részletekre kattintva tájékozódhatnak az ingyenes helyhez között internetszolgáltatás igénybevételi lehetőségéről.

RÉSZLETEK
 
TÁJÉKOZTATÁS
2021-03-08 00:00:00

Üzleteink nyitvatartása

Üzleteink az aktuális kormányrendelet értelmében korlátozás nélkül, újra a megszokott nyitvatartási időben, valamit teljes szolgáltatás- és termékkínálattal várják az ügyfeleket.

 
HOME OFFICE Távoktatás
2021-03-08 21:00:00

Mobilosként többet neteznél vagy beszélnél?
Van megoldásunk a számodra!

Havi díjasként az átmeneti otthoni munkavégzéshez vagy tanuláshoz válaszd a Net 100 GB-ot Mobil XS csomaggal, és díjmentes Wi-Fi eszközzel a díjcsomagra vállalt 10 hónap hűség esetén, vagy kapcsold be 3 és 10 napos korlátlan net bővítőink egyikét.

Domino feltöltőkártyásként pedig válaszd a Maraton net bővítőt! Tankolj fel előre nettel, és használd, amíg el nem fogy vagy ameddig a SIM-kártyád le nem jár.
Inkább telefonon tartanád a kapcsolatot szeretteiddel? 1 vagy akár 30 napos korlátlan beszélgetést is bekapcsolhatsz magadnak.

Eseti net bővítők
 
Szórakozás
2021-03-11 08:00:00

SzpottoljOtthon videóstream sorozat

A magyar elektronikus zenei élet karakterei lépnek fel kameránk előtt saját otthonukban vagy a választott karanténjukban, megidézve annak a kedvelt budapesti szpotnak a szellemét, ahol rendszeresen felléptek. Kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel, mi elvisszük a nappalitokba a zenét és a szórakozást!

Érdekel
 
TÁJÉKOZTATÁS
2021-03-08 00:00:00

Kiszállítás a megszokott gyorsasággal

Továbbra is kényelmesen tudsz online megrendelést leadni, a kiszállítás folyamatos, nincsenek fennakadások

 
TÁJÉKOZTATÁS
2021-03-06 00:00:00

Itt a honlapunkon és a Telekom mobilalkalmazásban kényelmesen és gyorsan intézheted ügyeidet otthonról is!

A Telekom üzletek helyett válaszd most az online ügyintézést! Kattints ide, hogy megtudd, miket intézhetsz el legkönnyebben.

ONLINE ÜGYINTÉZÉS
 
TÁMOGATÁS Távoktatás
2021-03-06 00:00:00

Segítünk a tanulásban – mobilinternet adatforgalmi kedvezmény

A távoktatás és a minőségi, tartalmas időtöltés érdekében a mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések esetén, 2020. november 14-tól - visszavonásig, a mobilinternet szolgáltatás használatakor bizonyos oldalak látogatása nem csökkenti a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget.

Részletek
 
TÁMOGATÁS
2021-03-06 00:00:00

Digitális elsősegély a nehéz helyzetbe jutott közösségeknek

Azonnali digitális segítségre van szüksége az intézményednek, vagy szervezetednek? Váratlan, nehéz körülményekkel áll szemben a közösségetek, ahol digitális megoldásokra van szükség amíg a baj el nem hárul? Folytatódik a Telekom #DigitálisElsősegély programja – amelyre megnyílt a jelentkezés!

Részletek
 
TÁJÉKOZTATÁS
2020-12-08 00:00:00

Készülékjavítás mobilfutár kiszállítással

Meghibásodott mobilkészülék- és táblagép javításaidat kényelmesen kezdeményezheted otthonról, online, a Telekom hivatalos szervizpartnere, a TMX Mobil Solution Kft. segítségével.

RÉSZLETEK
 
TÁJÉKOZTATÁS
2020-12-08 00:00:00

A számlákat fizesd be online vagy banki átutalással, emiatt ne menj a postára!

Nem nehéz. Összegyűjtöttünk itt minden tudnivalót, amire az online befizetéshez szükséged lehet.

ONLINE BEFIZETÉSEK
 
TÁJÉKOZTATÁS
2020-12-08 00:00:00

Váratlan hiba? Felkészültünk erre is.
Extra mobil adattal és/vagy kedvezménnyel ajándékozunk meg!

Amennyiben Telekom otthoni és mobil előfizetéssel is rendelkezel, az otthoni internet szolgáltatásod esetleges meghibásodása miatt tett hibabejelentésed alapján, ha a hiba elhárításához műszaki kiszállás vagy további egyeztetés szükséges, segítünk, hogy a hibaelhárítás idejére is elérhesd szolgáltatásunkat.

Részletek
 
TÁMOGATÁS
2020-12-08 00:00:00

Legyél Mobildonor!

Van egy kihasználatlanul porosodó okostelefonod?
Változtasd meg vele egy rászoruló életét!

Adj új életet a még működőképes mobilodnak, és adj esélyt valakinek, hogy beléphessen a digitális világba! Nagylelkű felajánlásodért házhoz megyünk.

Részletek
 
Távoktatás
2020-12-08 00:00:00

Havidíj-kedvezmény a Codecool Programozóiskola tanulóinak

Két hónapig ingyen, majd további 10 hónapig 30%-os kedvezménnyel használhatják a Codecool tanulói a Magyar Telekom havidíjas 15 GB-os mobilinternet előfizetését és a Mobil XS díjcsomagot. A szolgáltató és a programozóiskola együttműködésével a pandémia idején is megkönnyítjük pályaváltást, a piacképes fejlesztői ismeretek elsajátításának lehetőségét.

Részletek
 
2020-12-08 00:00:00

Legyél Mobildonor!

TÁMOGATÁS

A Mobildonor Program az otthon kallódó okostelefonok összegyűjtésével segít a rászorulóknak, hogy ők is beléphessenek a digitális világba, ami a jelenlegi járványhelyzetben mindennapi szükségletté vált. A programba jelentkezők a mobildonor.hu oldalon felajánlhatják a használaton kívüli, de még működőképes okostelefonjukat egy rászorulónak, így Mobildonorokká válhatnak. A telefonok a kezdeményezés szakmai partnerén, a NIOK Alapítványon keresztül jutnak el tulajdonosaikhoz. A Telekom minden arra alkalmas használt telefonért futárt küld, a begyűjtött készülékeken pedig elvégzi a szükséges, apróbb javításokat és szükség esetén az adatmentesítést is.

 
2020-12-08 00:00:00

Váratlan hiba? Felkészültünk erre is.
Extra mobil adattal és/vagy kedvezménnyel ajándékozunk meg!

TÁJÉKOZTATÁS

Amennyiben otthoni internet szolgáltatást érintő a hiba, a havi díjas mobil internet előfizetésedre egy 72 órán át használható, belföldön korlátlan adatforgalmat biztosító opciót aktiválunk.

MAGENTA 1-BEN TÖBBET ADUNK!

 • Ha Magenta 1 vagy Magenta 1 Domino előfizető vagy nem csak egy mobil előfizetésedre, hanem a Magenta 1 kedvezménybe bevont minden havi díjas és feltöltőkártyás mobilra aktiváljuk a 72 órán belül használható belföldi korlátlan adatmennyiséget, havi díjas előfizetéseidhez pedig további 60 perc belföldi hálózaton belüli lebeszélhetőséget adunk!
 • Ha az otthoni tv-szolgáltatásodban adódik valamilyen műszaki hiba, akkor sem maradsz le a kedvenc programodról. Magenta 1 előfizetőként a TV GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Nézd az élő adást egy időben akár több eszközön, otthon vagy útközben.

FONTOS TECHNIKAI INFORMÁCIÓ:

A 72 órás adat kedvezmény aktiválásáról SMS-ben tájékoztatunk. A Domino előfizetéssel vagy költségkontroll opcióval rendelkező ügyfeleknek a korlátlan adatmennyiség kedvezmény aktiválását követően a használat megkezdéséhez a készülék újraindítása szükséges.

 
2021-03-26 00:00:00

A létesítés és hibaelhárítás változatlan, szigorú biztonsági előírások mellett

Tájékoztatás

A Telekom a veszélyhelyzet alatt is mindent megtesz, hogy a tőle megszokott jó minőségben biztosítsa az otthoni munkához, tanuláshoz, szórakozáshoz, valamint a vállalkozások működéshez szükséges telekommunikációs szolgáltatásokat. A létesítéssel és hibaelhárítással foglalkozó műszaki kollégáink ezért változatlan feltételekkel végzik munkájukat.
Munkatársaink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében szerelő kollégáink szigorú biztonsági előírások – gyakori kézmosás és -fertőtlenítés, maszk és kesztyű viselése - mellett dolgoznak. Kérjük, hogy Ti is vigyázzatok az ő egészségükre, hogy másoknak is segíteni tudjanak!

 • Javasoljuk, hogy csak halaszthatatlan, feltétlenül személyes jelenlétet igénylő ügyekben hívjátok ki szerelőinket, és csak akkor fogadjátok őket az otthonotokban, amennyiben senki sem beteg a háztartásban.
 • Az adott problémától függően sok esetben lehetőség van távoli hibakeresésre és -elhárításra is. A Telekom applikációban a megújult Segítség és támogatás menüpontban személyes találkozó nélkül is választ kaphattok a műszaki jellegű kérdésekre is.
 • Amíg szerelőink a munkájukat végzik otthonotokban, viseljetek Ti is maszkot és tartsátok meg a biztonságos, másfél méteres távolságot!

Vigyázzunk egymásra és azokra, akik értünk dolgoznak!

 
2020-12-08 00:00:00

Havidíj-kedvezmény a Codecool Programozóiskola tanulóinak

Távoktatás

A Magyar Telekom és a Codecool Programozóiskola együttműködési megállapodása révén minden, a Codecool-nál aktív, vagy újonnan beiratkozó tanuló jelentős kedvezményre jogosult a Telekom 15 GB-os mobilinternet-előfizetésének (Mobil XS díjcsomaggal együtt kínált) havidíjából. A lakossági előfizetés havidíját az első két hónapig 100%-os mértékben, valamint további 10 hónap erejéig 30%-os mértékben engedi el a Magyar Telekom a Codecool képzéseiben résztvevő ügyfelei részére. A kedvezmény igényléséről a Codecool-hoz felvett diákok a felvételi folyamat során kapnak információt.

 
2021-03-06 00:00:00

Digitális elsősegély a nehéz helyzetbe jutott közösségeknek

TÁMOGATÁS

A Telekom a #DigitálisElsősegély programot először kórházak gyermekosztályai körében indította el 2020 decemberben, hogy azok a beteg gyerekek se maradjanak egyedül, akik kénytelenek voltak a kórház falai között tölteni az ünnepeket. A program 2021-ben is tovább folytatódik, és a Telekom úgy döntött, hogy szélesebb körben is elérhetővé teszi ezt a különleges támogatást. Hiszen a jelenlegi kiszámíthatatlan helyzetben a digitális kapcsolattartás jelentősége még inkább felértékelődik.

Kik jelentkezhetnek?

Szervezetek, alapítványok, intézmények, egyesületek

Miből áll a támogatás és milyen időszakra szól?

A Telekom a váratlanul megjelent probléma megoldásáig internetkapcsolathoz szükséges eszközt és internethozzáférést biztosít az adott közösség igényeihez igazodva.

Hogy lehet jelentkezni?

#DigitálisElsősegélyt az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet igényelni. A Telekom a beérkező igényeket a lehető leggyorsabban, de 5 munkanapon belül mindenképpen elbírálja.

Vészhelyzet adódott, amelyben megszűnt a netkapcsolat, pedig a közösségednek nagy szüksége volna rá? Igényelj #DigitálisElsősegélyt MOST!

Aztán csak bízd ránk magad! #digitáliselsősegély #ránkbízhatodmagad

Jelentkezés

 
2021-03-06 00:00:00

Segítünk a tanulásban – mobilinternet adatforgalmi kedvezmény

TÁMOGATÁS Távoktatás

A távoktatás és a minőségi, tartalmas időtöltés érdekében a mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá meghatározott üzleti előfizetések esetén, 2020. november 20- tól - visszavonásig, a mobilinternet szolgáltatás használatakor a lent megadott oldalak látogatása nem csökkentik a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget:

Arcanum, Bookrclass, www.bookrsuli.hu, Digitális módszertár, Dover nyelviskola elearn, Duelbox, eDia, ePalatábla alapítvány, eKréta, EvaExam vizsgáztató rendszer, Hipersuli, iDoctum, Learningapps, M5 Kulturális csatorna, M5 Kulturális csatorna, Magyar Elektronikus könyvtár, Mateking, Mozaik kiadó, Nemzeti Filmarchívum, Nemzeti köznevelési portál, Okosdoboz, Sajátos nevelés igényű protokollok, Tabello, Tanuló társadalom, Ügyesedni Képességfejlesztő szoftverek, Video Tanár, VideoTorium, Wordwall, Xeropan, Zanza Videós oktatóportál, Nexius Learning, Tempus Közalapítvány, eDia, Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap, Magyar Elektronikus Könyvtár, Nemzeti Audiovizuális Archívum , Nemzeti Filmintézet Filmarchívum, Digipedagógia, Videotanár, Videotorium , Hadtörténeti Intézet és Múzeum , e-Palatábla Alapítvány, Zeneakadémia Kodály Intézet , HiperSuli, KórházSuli Alapítvány, Magyar Digitális Oktatásért Egyesület, Magyar Művészeti Akadémia, ELTE TTK Matematika Tanuláselméleti és -Pszichológiai Kutatócsoport, Zanza.tv, DPMK, KRETA, NEXIUS

További információk

Az adatforgalmat érintő kedvezményt nem szükséges bekapcsolni, azt automatikusan aktiváltuk valamennyi jogosult – aktív, mobilinternet szolgáltatást használó havi díjas és Domino, továbbá üzleti - előfizető számára. Az előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiség felhasználását követően az adatforgalmat érintő kedvezmény sem használható tovább, a kedvezményben érintett oldalak felhasználható adatmennyiség hiányában a továbbiakban nem érhetők el.

Más oldalról beágyazott és linkelt tartalmak (pl. Youtube Kréta videók) továbbra is csökkentik az előfizető adatkeretét.

Az adatforgalmat érintő kedvezmény kizárólag belföldön történő felhasználás esetén érhető el, EU roaming helyzetben csökkenti az Előfizető díjcsomagjában foglalt adatmennyiséget.

Meglévő mobilinternet szolgáltatás igénybevétele szükséges az adatforgalmi irányt érintő kedvezmény érvényesítéséhez.

Üzleti előfizetés esetén csak a publikus APN-ek (internet.telekom/internet/wap/wnw/blackberry) használata esetén érvényesül a kedvezmény. Az APN-beállításokról bővebben ide kattintva olvashatsz.