Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Ingyenes helyhez kötött internetszoltáltatás igénylése

Fontos!

Azon jogosult, aki igényét korábban regisztrálta a Telekom felületén, és a kedvezmény biztosításáról már megerősítő SMS-t kapott – neki további teendője nincs, a kedvezményt a kormányrendeletek által definiált időszakot alapul véve, a ténylegesen szolgáltatásnyújtással érintett időintervallumra kiterjedően érvényesítjük, legkésőbb a tárgyhót követő hatodik hónapban kibocsátásra kerülő számlában biztosítjuk!

Jogosult a lakóhelye, tartózkodási helye vagy szálláshelye szerinti helyek közül egy jogosultság alapján csak egy helyen, egy internet hozzáférésen veheti igénybe az ingyenességet.

Előfizetői és igénylői adatok
Az MT-azonosító megadása kötelező Hibás mező formátum.
A folyószámlaszám megadása kötelező Hibás mező formátum.
+36
A mobiltelefonszám megadása kötelező 7 számot kell megadni
Kötelező válsztanod!
- TANULÓ esetén a diákigazolványon található oktatási azonosító SZÁM ("Azonosító szám") - PEDAGÓGUS esetén a Pedagógus igazoláson - a személyes adatok között -található azonosító SZÁM
Az azonosító megadása kötelező 11 számot kell megadni

Kedves Ügyfelünk!

Köszönjük, sikeresen leadtad igényedet az otthoni internet kedvezményre. Adataidat ellenőrizzük, és 10 munkanapon belül egy visszaigazoló SMS-t küldünk az igénylési formon megadott telefonszámra. További teendőd nincs!