alcatel a5 LED

  • Android 6.0 operációs rendszer
  • 5,2"-es HD kijelző
  • 13 megapixeles hátoldali kamera
  • 8 megapixeles előlapi kamera
  • 16 GB belső tárhely (bővíthető)
  • 2 GB RAM
  • A csomag egy interaktív LED-es hátlapot és egy normál, szálcsiszolt hátlapot is tartalmaz

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: hálózaton belül korlátlan, hálózaton kívül 150 perc vagy SMS belföldre (Mobil L)
•Mobilinternet: 3 GB belföldön

Díjcsomag havi díja:
7790 Ft e-Packkel

megrendelem

EGYEDI LED-ES HÁTLAP

Az A5 LED eddig soha nem látott LED-es funkciókat és interakciókat biztosít a felhasználóknak az okostelefon élmény fokozásáért. A Lightup+ LED hátlap egyszerre élénk és szórakoztató módon közvetíti a közösségi hálók és hívások értesítéseit, az emlékeztetőket és még sok minden mást. Kialakíthatsz saját személyes fényjátékot is, mely zenéid ritmusát követi, témaváltáskor pedig egy rázással stílust válthatsz. Ezen felül kifejezheted stílusodat a téged körülvevő színek megörökítésével és azok megjelenítésével mind a telefon témáknál, mind a LED borításon.

VILLANTSD MEG!

Legyen a tiéd egy fénylő, szórakoztató és sokoldalú élmény, az innovatív Lightup+ hátlapján LED borítású kijelzővel. Hívások, üzenetek és közösségi alkalmazások frissítései tiszta és könnyen olvasható formában, melyek csak akkor kerülik el figyelmedet, ha te is úgy akarod. Használd az új és továbbfejlesztett Color Catcher alkalmazást! Olvass be akár 5 színt bármilyen képről vagy tárgyról, és állítsd be őket a hátlapon felvillanó témaként. Kapcsold be a zenét és élvezd a saját fényjátékodat, mely bármelyik zenéd ritmusát elkapja.

MONDD EL A TÖRTÉNETED

Szelfik, tájak, történetek és sok minden más. Akárhogyan is szeretnéd megörökíteni a világodat, az A5 kiváló lehetőséget biztosít hozzá. Készíts bármikor éles szelfiket az elülső LED vakunak köszönhetően, és a szépítő móddal biztosítsd legszebb oldaladat minden felvételeden. A további szórakozáshoz hozd lendületbe képeidet a Face Show alkalmazással. A 8 megapixeles hátlapi kamerával és a dupla tónusú hátsó vakuval képeid fantasztikusak lesznek.

NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNY

Legyen szó 5,2"-es HD kijelzős videomegosztásról vagy egy intenzív 3D-s játékról, hihetetlenül zökkenőmentes felhasználói élményben részesülsz, bármire is használod a telefonod. A 2 GB RAM-mal megtámogatott nyolcmagos processzor ereje soha nem hagy cserben.