htc u11

Rendeld meg online, mi díjmentesen kiszállítjuk neked!

  • Android operációs rendszer
  • 5,5"-es 4K HDR kijelző
  • 12 megapixeles hátoldali kamera
  • 4 megapixeles előlapi kamera
  • 64 GB belső tárhely (bővíthető)

Ár és konstrukció.

Új előfizetéssel, Mobil Korlátlan + Net 6 GB díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségidővel

első két hónapban 0 Ft törlesztőrészlet

harmadik hónaptól:

+ 22 × 5190 Ft

havi kamatmentes részletre

teljes ár: 114 180 Ft

MEGrendelem

Erősebb felső és alsó BoomSound

Frissítettük a BoomSound Hi-Fi-hangszórót is. Javítottuk a hangszóró felépítését, így hangosabb és jobb dinamikai tartományú lett. Ezenkívül a magassugárzó egy hangkamrát kapott, ami miatt a magas és közepes hangok részletgazdagabban szólnak. Lecseréltük a mélysugárzó hangszóróját, és javítottuk a mágneses kör felépítését – az eredmény egy hangosabb, tisztább és érzékelhetően mélyebb basszus lett. Mindebből pedig egy természetes, rendkívül részletgazdag hangzás épült fel.

Egy egész fotólabor a kezedben

A HTC U11 telefon megkapta az automatikus HDR Boost funkciót, amely a HDR minden előnyét tudja annak késleltetése nélkül. A HDR Boost funkció tisztább, kiegyensúlyozottabb felvételeket biztosít: több képet készít, amelyekkel megméri a legsötétebb és a legvilágosabb részek fényerejét, majd minden lassulás nélkül kiegyensúlyozza ezeket. A HTC U11 javítja a textúrákat és színeket, növeli a látható részletek számát, és a legjobbat hozza ki minden körülményből.

A változás ereje a kezedben van

Az Edge Sense drámai módon kitágítja a telefon használatának lehetőségeit. Szabadon konfigurálható, így segítségével a funkciók és alkalmazások széles körét érheted el. Egyetlen szorítással megnyithatod a Facebookot, a Twittert vagy a Pinterestet. A Google Segéd és az Alexa is csak egy szorításra van – két hatékony hangalapú segéd vár mindig a parancsodra! Egyetlen egyszerű mozdulattal a HTC U11 bármiben a segítségedre siet, és mindig te vezérelheted.

Éld újra az emlékeidet 360°-os hanggal

A négy optimálisan elhelyezett többirányú mikrofonnal és az új Acoustic Focus technológiával a HTC most minden idők legjobb minőségű 3D-hangrögzítésére képes. A HTC U11 összehangolt mikrofonjai minden irányból rögzítik a hangot, az Acoustic Focus technológiával pedig a videofelvételekben ráközelíthetsz a témára, és erősítheted a hangját.

Minden szögből szimmetrikusan karcsú

A HTC U11 törések nélküli vonalait úgy alakítottuk ki, hogy nagyon nagy nyomás alatt melegítettük és hajlítottuk az üveget. Ez nem egyszerű folyamat, de az eredmény megérte: egy mindhárom tengelyen szimmetrikus telefon született, amely minden részén egyformán karcsú. Mind az előlap, mind a hátlap 3D-s üveggel van bevonva, ami miatt nemcsak gyönyörű, hanem biztonságosabban és kényelmesebb lehet tartani.