Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!Az Apple Watch (GPS+Cellular) modellek elhozzák az igazi korlátlanságot.

Csatlakozz óráddal a mobilhálózatra és indíts, fogadj hívásokat, küldj üzenetet vagy csak hallgass online zenét a mobilod nélkül, bármerre is jársz. Az eSIM képes Apple Watch Magyarországon kizárólag Magyar Telekom előfizetés mellé vásárolt MultiSIM szolgáltatással aktiválható.
Maradj kapcsolatban a mobilod nélkül is.


Oszd meg Telekomos havidíjas előfizetésed MultiSIM szolgáltatással órádon és kezeld üzeneteid, hívásaid és netezz a mobilod nélkül is.


Még nem vagy Telekomos? Részletek a számhordozásról

Segítséget hív, amikor kell.


Az Apple Watch észleli, ha nagyot esel, és segítséget hív, ha egy ideig mozdulatlan maradsz. Az oldalsó gomb hosszú megnyomásával pedig bármilyen vészhelyzet­ben azonnal segítséget hívhatsz – akár külföldön is.


Részletek a Vészhelyzet szolgáltatásról

EKG a csuklódon. Bárhol, bármikor.


Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egy­elvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.

Állás, mozgás, edzés. Minden mozdulatodat számolja.


A tevékenységgyűrűk megmutatják, mennyire voltál aktív az adott napon. Próbáld meg mindennap bezárni őket, és ehhez meríts motivációt az eredményeidért kapott díjakból, a személyre szabott edzési tanácsokból és a családtagjaiddal vagy a barátaiddal vívott versengésekből.

Vérogixgénszint. Kulcsfontosságú.


Az Apple Watch Series 6 forradalmian új érzékelő­jével és a hozzá tartozó alkal­mazással megmérheted a véroxigénszintedet, fittséged egyik fontos mutatóját.


További Részletek Az Apple Watch-ról


Csatlakozz hálózatunkra pár kattintással!


1

Párosítsd az Apple
Watch
órád és Apple
iPhone
mobiltelefonod.


2

Engedélyezd a mobil adatkapcsolatot órádon.


3

Az Apple Watch alkalmazáson keresztül azonosítsd magad Telekom fiókoddal.


4

Bejelentkezés után vásárolj új MultiSIM szolgáltatást, vagy helyezz át egy meglévőt.


5

A sikeres aktiválást követően maradj kapcsolatban telefonod nélkül is!Hozd át számod a Telekomhoz!

Válassz kedvező ajánlatainkból, és használd a már meglévő mobilszámodat telefonodban és órádban egyszerre!

Részletek
Apple Watch modellek

Apple Watch Series 7
(GPS + Cellular)

Vásárlás

Apple Watch SE
(GPS+ Cellular)

Vásárlás

Apple Watch Series 6
(GPS + Cellular)

Vásárlás
Jó, ha tudod!

1. Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

2. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkal­mazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

3. Az EKG app és a szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges; használatuk 22 éves kor fölött ajánlott. Az EKG app az Apple Watch Series 4-en és az újabb modelleken működik (az Apple Watch SE kivételével). A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használata nem ajánlott olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

4. Az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. Ha mobilhálózat nélküli Apple Watchon szeretnéd használni a Vészhelyzet – SOS funkciót, ahhoz a párosított iPhone-nak a közelben kell lennie, vagy az Apple Watchnak kell egy ismert Wi‑Fi-hálózathoz csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi‑Fi-hívás funkciót.

5. A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.

6. A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.

7. Az Apple Watch egész napos akkumulátor-üzemidejének tesztelését az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) iPhone-hoz párosított prototípusain. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a mobilhálózati lefedettségtől, a konfigurációtól, valamint számos egyéb tényezőtől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/watch/battery.html.

8. Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

9. Az Apple Watch egész napos akkumulátor-üzemidejének tesztelését az Apple 2018 augusztusában végezte az Apple Watch Series 3 (GPS) iPhone-hoz párosított sorozatgyártott modelljein. A tesztelés során minden készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges akkumulátor-üzemidő a használat módjától, a mobilhálózati lefedettségtől, a konfigurációtól, valamint számos egyéb tényezőtől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől. További információ: apple.com/hu/batteries és apple.com/hu/watch/battery.html.

10. A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, USB‑C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőkábel (A2515‑ös modell) és 20 wattos Apple USB‑C hálózati adapter (A2305‑ös modell) használatával, valamint az Apple Watch Series 6 (GPS) és Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) modelleken, mágneses Apple Watch-töltőkábel (A2255-ös és A2256-os modell) és 5 wattos Apple USB hálózati adapter (A1385-ös modell) használatával. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

11. Az eredmények gyakori felhasználói műveletek végrehajtását tükrözik. Az eredmények az Apple Watch hozzávetőleges teljesítményét tükrözik.

12. A (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt támogatjuk. Az érintett összeg december 31‑ig az alapítvány COVID‑19-járvány leküzdésére irányuló tevékenységét segíti.

13. Az ultraszélessávú technológia elérhetősége térségenként eltér.

14. A termék piaci bevezetésekor aktuális adatok szerint.

15. Teljesíti a Kaliforniai Energiaügyi Bizottság energiahatékonysági szabványainak a kis akkumulátortöltő rendszerekkel szemben támasztott követelményeit, a Kaliforniai Szabályozási Kódexben foglaltak szerint.

16. A nem újrahasznosított eredetű farost 100%‑ban felelős erdőgazdaságokból származik, és a csomagolás legalább 90%-ban farostalapú.

17. Az Apple az egészségre és környezetre káros anyagokra vonatkozó saját korlátozásait – beleértve annak definícióját, hogy mit tekint adott anyagtól „mentesnek” – az Apple szabályozott anyagokra vonatkozó specifikációjában fogalmazza meg. Minden Apple termék PVC- és ftalátmentes az Indiában, Thaiföldön és Dél-Koreában kapható váltóáramú hálózati kábelek (Thaiföldön a kétágú villásdugós változatok) kivételével. Ezekben az országokban folyama­tosan dolgozunk a kormányzati engedélyek beszerzésén PVC- és ftalátmentes változatainkhoz.

18. Az Apple Watch Series 3-hoz képest.

19. Az Apple Watch Series 1 az IEC 60529-es szabványban meghatározott IPX7-es vízállósági besorolással rendelkezik. Az Apple Watch Series 1 cseppálló, de nem javasolt víz alá meríteni.

Az Apple Watch Series 7, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 15-ös rendszer szükséges.

A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkal­mazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát itt találod.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.