Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.
Központi raktárunkban 2021. szeptember 30. és október 3. között éves leltározás lesz, emiatt a szeptember 29-én 13:30-ig leadott rendelések szeptember 30-án még kiszállításra kerülnek, de az ezt követően leadott rendelések már csak október 5-én teljesülhetnek legkorábban. Megrendelésed a két időpont között zavartalanul leadhatod.Az Apple Watch (GPS+Cellular) modellek elhozzák az igazi korlátlanságot.

Csatlakozz óráddal a mobilhálózatra és indíts, fogadj hívásokat, küldj üzenetet vagy csak hallgass online zenét a mobilod nélkül, bármerre is jársz. Az eSIM képes Apple Watch Magyarországon kizárólag Magyar Telekom előfizetés mellé vásárolt MultiSIM szolgáltatással aktiválható.

Élvezd a korlátlanságot az első 3 hónapban díjmentesen! Az Apple Watch órádban aktivált első MultiSIM, az aktiválás pillanatától számítva 3 hónapig díjmentes.
Maradj kapcsolatban a mobilod nélkül is.


Oszd meg Telekomos havidíjas előfizetésed MultiSIM szolgáltatással órádon és kezeld üzeneteid, hívásaid és netezz a mobilod nélkül is.


Még nem vagy Telekomos? Részletek a számhordozásról

Segítséget hív, amikor kell.


Az Apple Watch észleli, ha nagyot esel, és segítséget hív, ha egy ideig mozdulatlan maradsz. Az oldalsó gomb hosszú megnyomásával pedig bármilyen vészhelyzet­ben azonnal segítséget hívhatsz – akár külföldön is.


Részletek a Vészhelyzet szolgáltatásról

EKG a csuklódon. Bárhol, bármikor.


Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egy­elvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.

Állás, mozgás, edzés. Minden mozdulatodat számolja.


A tevékenységgyűrűk megmutatják, mennyire voltál aktív az adott napon. Próbáld meg mindennap bezárni őket, és ehhez meríts motivációt az eredményeidért kapott díjakból, a személyre szabott edzési tanácsokból és a családtagjaiddal vagy a barátaiddal vívott versengésekből.

Véroxigénszint. Kulcsfontosságú.


Az Apple Watch Series 6 forradalmian új érzékelő­jével és a hozzá tartozó alkal­mazással megmérheted a véroxigénszintedet, fittséged egyik fontos mutatóját.


További Részletek Az Apple Watch-ról


Csatlakozz hálózatunkra pár kattintással!


1

Párosítsd az Apple
Watch
órád és Apple
iPhone
mobiltelefonod.


2

Engedélyezd a mobil adatkapcsolatot órádon.


3

Az Apple Watch alkalmazáson keresztül azonosítsd magad Telekom fiókoddal.


4

Bejelentkezés után vásárolj új MultiSIM szolgáltatást, vagy helyezz át egy meglévőt.


5

A sikeres aktiválást követően maradj kapcsolatban telefonod nélkül is!Hozd át számod a Telekomhoz!

Válassz kedvező ajánlatainkból, és használd a már meglévő mobilszámodat telefonodban és órádban egyszerre!

Részletek
Apple Watch modellek

Apple Watch Series 6
(GPS + Cellular)

Vásárlás

Apple Watch SE
(GPS+ Cellular)

Vásárlás

Apple Watch Series 5
(GPS + Cellular)

Vásárlás

Apple Watch Series 3
(GPS)

Vásárlás
Jó, ha tudod!

1. Az Apple Watch Series 6, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

2. A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

3. Az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. A Vészhelyzet – SOS funkció mobilkapcsolat nélküli Apple Watchcsal történő használatához vagy a párosított iPhone-nak kell a közelben lennie, vagy az Apple Watchnak egy ismert Wi‑Fi-hálózathoz kell csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi‑Fi-hívás funkciót.

4. A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.

5. A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkal­mazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

6. Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb Apple Watch (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról további információt az apple.com/hu/watch oldalon találsz. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni.

7. A 4G szolgáltatás igénybevételéhez mobil szolgáltatóval kötött előfizetési szerződés szükséges. Az Apple Watch és az iPhone szolgáltatója meg kell, hogy egyezzen. Az üzleti konstrukciókat keresd a telekom.hu/uzleti/applewatch oldalon. Roaming szolgáltatás nem érhető el Magyar Telekom által lefedett hálózaton kívül. A szolgáltatást biztosító szolgáltatók listáját keresse az apple.com/watch/cellular oldalon.

Az Apple Watch Series 6, az Apple Watch SE, az Apple Watch Series 5 és az Apple Watch Series 3 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 14-es rendszer szükséges.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.