Az Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular) elhozza az igazi korlátlanságot.

Csatlakozz óráddal a mobilhálózatra és indíts, fogadj hívásokat, küldj üzenetet vagy csak hallgass online zenét a mobilod nélkül, bármerre is jársz. Az eSIM képes Apple Watch Magyarországon kizárólag Magyar Telekom előfizetés mellé vásárolt MultiSIM szolgáltatással aktiválható.

Az Apple Watch mobilhálózati beállításához szükséges új vagy meglévő MultiSIM szolgáltatás vásárlására és aktiválására Április 9-től lesz lehetőséged telefonodon keresztül, a “Watch” alkalmazásban elérhető “Mobilhálózat” menüpont alatt. A menüpont kizárólag a 4G képes beépített eSIM-mel rendelkező órák esetében érhető el!
Maradj kapcsolatban a mobilod nélkül is.


Oszd meg Telekomos havidíjas előfizetésed MultiSIM szolgáltatás segítségével az óráddal és kezeld üzeneteid, hívásaid, valamint netezz a mobilod nélkül is.


Még nem vagy Telekomos? Részletek a számhordozásról

Legyél mindig biztonságban!


A Vészhelyzet – SOS funkcióval gyorsan és egyszerűen segítséget hívhatsz, és értesítheted a vészhelyzet esetére megadott személyeket.


Részletek a Vészhelyzet szolgáltatásról

Szinkronizálja a kedvenc számaidat.


Hallgasd kedvenc zeneszámaid futás közben, akkor is, ha nincs nálad a telefonod. Az Apple Music teljes választéka2 mellett kedvenc podcastjaidat is hallgathatod.

Új Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular)


Ismerd meg a legújabb generációs Apple Watch okosóra által nyújtott lehetőségeket!


Részletek


Hozd át számod a Telekomhoz

Válassz kedvező ajánlatainkból, és használd a már meglévő mobilszámodat telefonodban és órádban egyszerre

Részletek


Csatlakozz hálózatunkra pár kattintással.


1

Párosítsd Apple Watch órád Apple iPhone mobiltelefonoddal.


2

Engedélyezd a mobil adatkapcsolatot órádon is.


3

Az Apple Watch alkalmazáson keresztül azonosítsd magad Telekom fiókoddal.


4

Bejelentkezés után vásárolj új MultiSIM szolgáltatást, vagy helyezz át egy meglévőt.


5

A sikeres aktiválást követően maradj kapcsolatban telefonod nélkül is!

Az Apple Watch (GPS+Cellular) modellek esetében a hálózati beállítást az órához csatlakoztatott Apple iPhone készüléken keresztül, a “Watch” applikációban tudod elvégezni. A beállítási folyamat során egy új vagy meglévő eSIM típusú MultiSIM szolgáltatást fogsz tudni aktiválni az alkamazáson keresztül, amihez nem lesz szükséged QR kódra.

Meglévő fizikai MultiSIM esetén a beállítási folyamat során a kártyád automatikusan eSIM típusúra cserélődik, így nincs egyéb teendőd a SIM-kártyával kapcsolatban.Apple Watch modellek

Apple Watch Series 5

Vásárlás

Apple Watch Series 5
(GPS + Cellular)

Hamarosan elérhető!

Apple Watch Series 3

Vásárlás

Apple Watch Series 3
(GPS + Cellular)

Hamarosan elérhető!

Jó ha tudod!

1. Az EKG app használatához az iOS és a watchOS legújabb verziója, illetve Apple Watch Series 4 vagy újabb óra szükséges. A kompatibilitásról további információt az apple.com/hu/watch oldalon találsz. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott.

2. Az Apple Music használatához előfizetés szükséges.

3. A 4G szolgáltatás igénybevételéhez mobil szolgáltatóval kötött előfizetési szerződés szükséges. Az Apple Watch és az iPhone szolgáltatója meg kell, hogy egyezzen. Nem minden mobil szolgáltatónál érhető el üzleti ügyfelek számára is az Apple Watchban aktiválható mobil szolgáltatás, ezzel kapcsolatban keresse munkáltatóját vagy szolgáltatóját. Roaming szolgáltatás nem érhető el szolgáltatója által lefedett hálózaton kívül. További részletekért keresse szolgáltatóját. A szolgáltatást biztosító szolgáltatók listáját keresse az apple.com/watch/cellular oldalon.

Egyes szíjak csak külön kaphatók.

Az Apple Watch Series 5 és az Apple Watch Series 3 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 13-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges.

Az óra jellemzői eltérőek lehetnek. Bizonyos jellemzők, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetőek el minden nyelven illetve régióban. A teljes listáért keresse az apple.com/watchos/feature-availability oldalon.