2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

Apple Watch Series 7

Teljes kijelzővel előre.

Nagyobb kijelző. Strapabíróbb kivitel. Gyorsabb töltés. És hatékony funkciók, például Véroxigén és EKG app.
Ez az óra társad az egészségesebb életmódban.

Kijelző

Nagy kijelző. Hatalmas lehetőségek.

A nagyobb kijelző és az optimalizált felhasználói felület jóvoltából minden könnyebben látható és használható. Két új exkluzív számlap közül is választhatsz. És mindez egy áttervezett óratokba került.

Közel 20%-kal nagyobb kijelzőfelület és 40%-kal vékonyabb perem az Apple Watch Series 6-hoz képest.

Strapabíróság

Minden órában csúcsformában.

A repedéseknek minden eddiginél jobban ellenálló óraüveg. IP6X porállósági tanúsítás.
Nyílt vízen és medencében is úszásálló, WR50-es vízállósági besorolással.

Erősebb óraüveg

LTPO OLED-kijelző

Masszívabb forma

Egészség

Az egészség órája a jövőből. Még többet mutat.

Megmérheted vele a véroxigénszintedet, EKG-t készíthetsz, és követheted, hogyan alszol. A Vészhelyzet – SOS funkcióval biztonságban érezheted magad, a Tudatosság app pedig a stressz kezelésében is segít.

Fitnesz

Motivációban is bajnok.

A tevékenységgyűrűkkel minden mozgásfajtát követhetsz. A barátaiddal figyelhetitek egymás teljesítményét – és versenyezhettek is.

Mérd az edzéseid, és hozd ki belőlük a legtöbbet. Bicajozol, futsz vagy súlyt emelsz? Ez az óra szinte bármilyen sportban veled tart.

Maradj kapcsolatban

Minden, ami fontos. Mindenhol veled.

A mobilhálózatos modellről a telefonod nélkül is indíthatsz hívásokat és küldhetsz üzeneteket. Sőt, navigálhatsz is vele a Térképekben. A Wallet a lakáskulcsod, a beszállókártyád és a pénztárcád is lehet. Az App Store-ban pedig több ezer alkalmazás közül válogathatsz.

Amitől Apple Watch

Az egészséges életmódra vágyók tökéletes kelléke.

Egészség

Értesítéseket állíthatsz be a pulzusodhoz. Követheted, hogyan alszol. És vészhelyzetben gyorsan segítséget hívhatsz.

Fitnesz

Láthatod, mennyire aktívak a napjaid. Precízen mérheted a kedvenc edzéseidet.

Kapcsolatok

Fogadj hívásokat és üzeneteket. Hallgasd a kedvenc zenéidet. Használd az Apple Payt. A csuklódról.

Személyre szabás

Teljesen más megjelenést adhatsz az órádnak egy új szíjjal. Felfedezhetsz új számlapokat, átalakíthatod és meg is oszthatod őket.

Összehasonlítás

Melyik Apple Watch illik hozzád?

Terméknév
Apple Watch Series 7
Apple Watch SE
Apple Watch Series 3
Képek
Bevonat
alumínium
alumínium
alumínium
rozsdamentes acél
rozsdamentes acél

Nem vonatkozik erre a modellre

Nem vonatkozik erre a modellre

Áttekintés
Kijelző
Véroxigénszint
EKG
Pulzusszám
International Emergency Calling / Nemzetközi segélyhívás
Esésészlelés
Mindig bekapcsolt magasságmérő
Mobilhálózatos változatban is kapható
Család funkció

Szíjak

Válts szíjat. Válts stílust.

Számos különböző stílus, szín és anyag közül válogathatsz, így mindig az alkalomhoz illő szíjat viselheted.

Jogi nyilatkozatok

Véroxigén app: A Véroxigén app mérési eredményei nem alkalmasak orvosi használatra, az öndiagnosztizálást és az orvosi konzultációt is ideértve. Az alkalmazás kizárólag arra szolgál, hogy általános képet adjon a fizikai állapotról.

EKG app: Az EKG app használatához Apple Watch Series 4 vagy újabb óra (az Apple Watch SE kivételével), valamint az iOS és a watchOS legújabb verziója szükséges. A kompatibilitásról az apple.com/hu/watch oldalon találsz további információt. Az EKG app használata 22 éves kor fölött ajánlott. Az Apple Watch az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni.

Repedésállóság: A repedésállóság az előző generációhoz viszonyítva értendő.

Porállóság: Az Apple Watch Series 7 IP6X porállósági besorolású.

Vízállóság: Az Apple Watch Series 3, az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 7 az ISO 22810:2010 szabvány szerint 50 méterig vízálló. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned őket, ha például medencében vagy a tengerben úszol, azonban nem alkalmasak búvárkodásra, vízisíelésre vagy egyéb olyan tevékenységre, amelynek során nagy sebességgel áramló víz éri őket, vagy mélyebbre merülsz velük.

Vészhelyzet – SOS: GPS + Cellular: Az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) saját mobilhálózati kapcsolatán tudja használni a Vészhelyzet – SOS funkciót. Ha mobilhálózat nélküli Apple Watchon szeretnéd használni a Vészhelyzet – SOS funkciót, ahhoz a párosított iPhone-nak a közelben kell lennie, vagy az Apple Watchnak egy ismert Wi-Fi-hálózathoz kell csatlakoznia, és be kell állítani rajta a Wi-Fi-hívás funkciót.

Mobilhálózat: A mobilszolgáltatás vezeték nélküli díjcsomaggal vehető igénybe. A részletekről érdeklődj a mobil­szolgáltatódnál. A kapcsolat minősége a hálózat elérhetőségétől függ. A nemzetközi roaming nem támogatott. Az Apple Watch-díjcsomagokat kínáló szolgáltatók listáját és az elérhetőséggel kapcsolatos információkat a következő oldalon találod: apple.com/hu/watch/cellular. A mobilszolgáltatás beállításához a support.apple.com/hu-hu/HT207578 oldalon találsz további útmutatást.

App Store: Az alkalmazások az App Store kínálatában érhetők el.

Apple Music: Az Apple Music használatához előfizetés szükséges.

Szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések: A szabálytalan szívritmussal kapcsolatos értesítések használatához a watchOS és az iOS legújabb verziója szükséges. A funkció használata nem ajánlott 22 évesnél fiatalabbaknak és olyan személyeknek, akiknél pitvarfibrillációt állapítottak meg.

Nemzetközi segélyhívás: A nemzetközi segélyhívási funkció csak az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) és az Apple Watch SE (GPS + Cellular) modellel használható. A támogatott országok és térségek listáját itt találod: apple.com/hu/watchos/feature-availability.

Gyorsabb töltés: A tesztelést az Apple 2021 augusztusában végezte az Apple Watch Series 7 (GPS) és az Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) prototípusain, melyekhez az USB-C csatlakozós, mágneses Apple Watch-gyorstöltőt (A2515-ös modell) és az Apple 20 wattos USB-C hálózati adapterét (A2305-ös modell) használták, valamint Apple Watch Series 6 (GPS) és Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) modelleken, melyekhez mágneses Apple Watch-töltőkábelt (A2255-ös és A2256-os modell) és 5 wattos Apple USB hálózati adaptert (A1385-ös modell) használtak. A tesztelés során az összes Apple Watch-modell iPhone-hoz volt párosítva, és mindegyik készüléken kiadás előtti szoftververzió futott. A tényleges feltöltési idő a régiótól, a beállításoktól és a környezeti tényezőktől függ, és eltérhet az itt közölt értékektől.

(PRODUCT)RED: Az Apple a (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével a Global Fund alapítványt támogatja.

Szíjak: A szíjak a rendelkezésre állástól függően vásárolhatók meg.

Kompatibilitás: Az Apple Watch Series 7 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 15‑ös rendszer szükséges. Az Apple Watch SE és az Apple Watch Series 3 használatához iPhone 6s vagy újabb iPhone és legalább iOS 14-es rendszer szükséges.

Funkciók elérhetősége: A funkciók változhatnak. Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem érhetők el minden térségben, illetve minden nyelven. A teljes listát az apple.com/hu/watchos/feature-availability oldalon találod.