2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
Rendelj most készüléket, kezdd el fizetni jövőre | Cyber november a telekom.hu-n

Online rendelés esetén az első havi készülék részletet átvállaljuk,
így neked csak 21 részletet kell fizetned!

Miért éri meg most vásárolni készüléket?

Több pénz marad az ajándékokra

Idén már nem kell foglalkoznod a törlesztéssel, hiszen az első havi törlesztőrészletet átvállaljuk, így több pénz marad ajándékokra a karácsonyfa alá.

Megéri online
rendelni

Ez kifejezetten egy online ajánlat, ráadásul az első havi részleten túl az online rendeléssel még időt is spórolsz.

A kiszállításért sem kell fizetned

Ingyenesen kiszállítjuk a megvásárolt terméket, belföldön akár 1 munkanapon belül. A készüléked akár átvételi ponton is átveheted, ha úgy kényelemesebb.

Nézd meg az ajánlatban részt vevő készülékeket!

A Cyber Novemberrel most könnyen meglepheted a szeretteid azokkal az eszközökkel, amiknek a legjobban örülnének!

Tovább a készülékekhez

Az igénybevétel feltételei

Egy részlettel kevesebbet kell fizetnem, vagy csak jövőre kell elkezdenem fizetni a havi részleteket?

Mindkettő, tehát az első törlesztőrészletet átvállaljuk, így készülék részletet novemberi rendelés esetén 2022. januártól, decemberi rendelés esetén pedig 2022. februártól kell majd fizetned, összesen 21 alkalommal.

Mindenképp online kell leadnom a rendelést?

Igen, ezzel a lehetőséggel csak online megrendelés esetén tudsz élni. De ez ne tántorítson el, hiszen az online rendelés, gyors és kényelmes, ráadásul 14 napig meggondolhatod magad.

Mettől meddig érvényes az akció?

A 2021. november 2. és december 2. között, kamatmentes részletfizetéssel leadott megrendelésekre vonatkozik az ajánlat.

Üzleti előfizetőként is élhetek ezzel a lehetőséggel?

Az üzleti előfizetőinkre vonatkozó ajánlatainkat itt találod.

Hogyan fog megjelenni az első havi részlet a számlámon?

Az általunk átvállalt első havi részlet a következő havi számládon befizetésként fog megjelenni a számla első oldalán. Előfordulhat olyan eset - például ha a készüléket a megrendelést követő hónapban veszed át - hogy a havi számla mellé eszközrészlet értesítőt is kapsz, és ezen mégis megjelenik befizetendőként az első havi részlet, de ebben az esetben sem kell befizetned, erről SMS-ben is értesíteni fogunk, amelyet követően az online önkiszolgáló felületünkön és a Telekom alkalmazásban befizetettként fogod már látni (csoportos beszedési fizetési mód esetén a terhelés nem kerül elküldésre számlavezető bankod felé sem).

Akkor is jár a kedvezmény, ha a rendeléskor mobil előleget kell fizetnem?

Természetesen. Az első eszköz törlesztőrészletet ugyanúgy átvállaljuk. A mobilelőlegről további információt itt találsz.