Fitbit ionic okosóra

Személyre szabott célok és statisztikák. A kedvenc zenéid és applikációid. Minden, amit szeretsz. Ez az az óra, amire mindig is vártál.

Kép leírása: Fitbit Ionic

  • Intelligens váz: az aprólékosan kidolgozott óratest 8 különböző szenzort tartalmaz
  • 50 méter mélységig vízálló
  • Beépített GPS antenna az erős műholdas kapcsolat érdekében
  • Magas felbontású érintőképernyő
  • Gorilla Glass 3 kemény és ütésálló

Ár és konstrukció.

109 890 Ft

megrendelem

Személyi edző funkciók

Személyi edző funkciók hogy minél hatékonyabban elérd céljaidat, az Ionic személyre szabott edzéstervet állít elő Neked, melyet az órád képernyőjéről tudsz nézni edzés közben. Az órád, mely ismer téged: visszajelzéseid alapján állítja össze Neked az edzést, hogy mindig állapotodnak megfelelő feladatokban legyen részed! Ha mindez nem elég, az Ionic személyre szabott ajánlatokkal is készül Számodra. Egy kis levezető jóga futás után, vagy az éjjeli pihentető alvás utáni kemény tréning? Te választasz.

Valós idejű utasítások, hogy elérd céljaid.

Pulzusmérés: optimalizáld az edzéstervedet a valós pulzusszámod alapján! Edzés közben ellenőrizheted a pulzusod, hogy láthasd, éppen „zsírégető” vagy „kardio” stb. módban vagy-e.

Vízállóság: úszás közben is mérnéd teljesítményed? Jó hírünk van. Az Ionic ugyanis vízálló, és különösen fejlett víz alatti érzékelőjének köszönhetően bármikor tudatosan csobbanhatsz.  Csak kapcsold be az „Úszás” módot,  és már kezdheted is az edzést.

Futás: ha futsz, az Ionic is veled fut. Felismeri, mikor kezdesz el futni, és automatikusan bekapcsolja a „Futás” módot, vele párhuzamosan pedig a GPS-t, hogy a fentebb már említett előnyöket élvezhesd. Ráadásul, ha szünetet tartasz, ő azt is felismeri, és leáll veled együtt – hogy még pontosabb statisztikákat kapj teljesítményedről.

Alapvető kellékek, amelyet kényelmesebbé teszik az életedet.

Népszerű applikációk: Legyen hozzáférésed elsőkézből a legfontosabb hírekhez pl. az időjárással, sporttal és sok mással kapcsolatban, és mindig legyenek nálad a kedvenc applikációid. Fedezd fel és töltsd le a legjobb appokat fitness, sport, pénzügy, közösségi média és sok egyéb témakörben – egyenesen a Fitbit App Gallery-ből.

Fitbit fizetés: fizess a pénztárcád nélkül, egy érintéssel! A beépített NFC technológiának köszönhetően bármikor fizethetsz csuklóból. A Fitbit applikáción keresztül regisztráld bank- vagy hitelkártyádat, és használd az órádat bárhol, ahol érintéssel fizethetsz.

Értesítések: azonnali értesítések a népszerű applikációkból, hogy ne maradj le semmiről. Soha ne maradj le arról, ami igazán fontos! Az üzenet, hívás és naptár jelzéseken kívül egyből megkapod az értesítéseket a Facebookról vagy a Gmailről is.