Samsung Galaxy A5 (2017)

Azonos Galaxy gének, új élmények. Új Galaxy A.

Tiszta elegancia. A minimalista kialakítás és a maximális élvezet tökéletes összhangja, a rendkívül ellenálló 3D üveg és a 5,2 hüvelykes kijelző hibátlan kiegészítői egymásnak.

  • Android operációs rendszer
  • 5,2"-es érintőkijelző
  • 16 megapixeles hátoldali kamera
  • 16 megapixeles előlapi kamera
  • 32 GB belső tárhely (bővíthető)

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

510 Ft × 22 hónap


Összesen: 11 220 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: hálózaton belül korlátlan, hálózaton kívül 150 perc vagy SMS belföldre (Mobil L)
•Mobilinternet: 3 GB belföldön

Díjcsomag havi díja:
7790 Ft e-Packkel

Részletek és vásárlás

Tisztább emlékképek

Készíts élesebb szelfiket. A 16 megapixeles előlapi kamerával a Galaxy A5 (2017) részletgazdag és élénk színvilágú képeket készít, melynek köszönhetően minden beállításban jól fogsz kinézni.

Tárolj többet

Kiváló egyensúly, garantált teljesítmény. A 256 GB-os tárhelynek köszönhetően könnyedén tárolhatod kedvenc tartalmaidat.

Részletek testközelben

Legyenek kéznél a fontos információk anélkül, hogy fel kéne ébresztened telefonodat, így időt és energiát is spórolhatsz. Használd az „Always on Display” módot.

Használd kétféleképpen!

A C típusú USB-kábelnek köszönhetően mindegy, hogy a kábel melyik végét csatlakoztatod eszközödhöz – így bármikor gondtalanul töltheted kedvenc Galaxy telefonod.

A készülékajánlat 2018. május 1-től a készlet erejéig érvényes, és egy előfizetéshez egyszer vehető igénybe, kizárólag lakossági díjcsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet. A készülékek bizonyos alkalmazásaihoz mobilinternet szolgáltatás igénybe vétele szükséges, azok letöltése és használata adatforgalmat generál. További feltételek: www.telekom.hu, üzleteink, 1414.

A kiszállítás díjmentes belföldön, ha havi díjas előfizetést vagy Domino kártyás csomagot vásárolsz bármilyen készülékkel vagy önálló SIM-kártyával, illetve ha 10 000 Ft felett vásárolsz bármilyen tartozékot, készüléket.