A Huawei P10 már megrendelhető!

Rendeld meg most, hogy elsőként a kezedben tarthasd!

  • Android 7 + EMUI 5.1
  • 5,1"-es FullHD 1920×1080 pixeles érintőkijelző
  • 12 + 20 megapixeles Leica Dual kamera, Hybrid AF, OIS, kéttónusú LED
  • 8,0 megapixeles AF Leica előlapi kamera
  • 4 GB RAM
  • 64 GB tárhely (akár 256 GB-ig bővíthető microSD-kártyával)

Új előfizetéssel, Mobil XL díjcsomagra és 4 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

0 Ft kezdőrészlet

+ 24 × 2790 Ft

havi kamatmentes részletre

teljes ár: 66 960 Ft

megrendelem

Dual kamera

Lenyűgözően művészi portrék dual Leica kamerával

A Leicával közösen tervezett elő- és hátlapi kamerákkal új szintre emeltük az okostelefonos fotózást. A tökéletes 3D megvilágítási effektussal, az exkluzív és egyedi monokróm portrékkal új fekete‑fehér bokeh funkcióval, valamint a makrofelvételeknél a fejlett 2x Hybrid Zoom segítségével szabadjára engedheted a kreativitásodat. A világ első Leica előlapi kamerával pedig elképesztő minőségű szelfiket készíthetsz.

Szupergyors töltő

Szupergyors töltő - az eddigi leggyorsabb töltési technológiánk

A Huawei bemutatja a leginnovatívabb kisfeszültségű, alacsony hőmérsékleten működő gyorstöltőt. Az alacsonyabb hőmérsékletű és biztonságosabb technológia 50%‑kal csökkenti a hőmérséklet-emelkedést. 8 termohűtő mechanikai egység, 5 rétegű biztonsági védelemmel.

Ujjlenyomat-olvasó

Ha szeretnéd, a P10 készüléked csak te oldhatod fel az ujjlenyomatod azonosításával. Ehhez elég az ujjadat egy pillanatra, pontosan 0,3 másodpercre a leolvasóra tenned. Ezen felül az azonosítót menü navigációra is használhatod vagy lapozgathatsz vele a képgalériában. Egy P10 készüléken több felhasználói fiókot is beállíthatsz más-más ujjlenyomathoz hozzárendelve.

Gyorsnak született és gyors is marad

Új Kirin 960 processzor. A Huawei P10 az eddigi legerőteljesebb chipkészletet, a Kirin 960‑at kapta. Az új Kirin 960 processzornak és az intelligens gépi tanulási algoritmusnak köszönhetően nincs több lelassulás. Ez az úttörőnek tekinthető összjáték a hardver és a szoftver között azt jelenti, hogy a Huawei P10 készüléked gyorsnak született és gyors is marad.