Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

Apple iPad

iPad Air

 

Teljes előlapot kitöltő, lenyűgöző
10,9 hüvelykes Liquid Retina kijelző

 

gyors, egyszerű
és biztonságos Touch ID

 

az eddigi legfejlettebb
chipünk erejével

 

az eddigi legfejlettebb chipünk, az A14 Bionic erejével

 

velük is használhatod:

 

és

 

csodás színválaszték – égkék, zöld, rozéarany, ezüst és asztroszürke

 

Derűs színek. Elsöprő teljesítmény.

Az iPad Air többet tud, mint egy számítógép, és varázslatosan egyszerű használni. Új funkcióinak és képességeinek köszönhetően pedig minden eddiginél sokoldalúbb.

Hordozható kreatív stúdiód.

Az A14 Bionic teljesítményével megvalósíthatod az ötleteidet. Forgass 4K-s videókat, és szerkeszd őket közvetlenül az iPad Airen. A második generációs Apple Pencillel a kezedben dinamikus ecsetvonásokkal és finom árnyékolással dolgozhatsz festés és illusztrálás közben.1 Az A14 Bionic fejlett grafikai és gépi tanulási képességeivel új lehetőségeket kínál a kreativitásra a fotó- vagy zeneszerkesztésben és számos további területen.

 
 
 
 
 
 
 

Méltó gyűjtőhelye legragyogóbb ötleteidnek.

Az Apple Pencillel kényelmesen jegyzetelhetsz, és kedvedre jelölgethetsz a képernyőfotókra, e-mailekre vagy amire csak szeretnél. Az iPadOS 14-nek köszönhetően pedig a skicceidet is szabályos formákká alakíthatod át.

 
 
 
 
 
 

Játék vele a munka.

A hihetetlenül sokoldalú iPad Airrel úgy dolgozhatsz, ahogy csak szeretnél. Használhatod a Smart Keyboard Folióval, vagy csatlakoz­tathatsz hozzá Magic Keyboardot, hogy a könnyed gépelés mellett a beépített érintőpad előnyeit is élvezhesd.1 E-mailezéshez és más hétköznapi feladatokhoz épp olyan tökéletes, mint alkotó tevékeny­séghez – simán írhatsz rajta például egy novellát. Egész napos aksi­üzemidejével2 az iPad Air mindig készen áll a munkára.

 
 
 
 
 
 

Munkához.
Tanuláshoz.
Jó társasághoz.

Az iPad Air a tökéletes eszköz, ha Wi‑Fi-n és 4G/LTE-Advanced* mobilinterneten szeretnél elérhető lenni és képben maradni. Indíts bárhonnan FaceTime-hívást, vegyél részt videokonferenciákon, vagy fogj új csapatprojektekbe barátaiddal, osztálytársaiddal. A fejlett kameráknak és mikrofonoknak köszönhetően kristálytisztán látszanak az arcok és hallatszanak a hangok. Az iPad Airen szupergyorsan hasít a Wi‑Fi 6 – a 4G/LTE-Advanced hálózatra3 pedig akkor is csatlakozhatsz, ha nincs Wi‑Fi a közeledben.

 
 
 
 
 
 
 

Turbózd fel a szabadidőd.

Az A14 Bionic lenyűgöző grafikájának és az iPad Air bámulatos kijel­zőjének köszönhetően teljesen átadhatod magad a szórakozás élményének. A gyönyörű Liquid Retina kijel­zőn széles, P3 szín­tartományban élvez­heted a filmeket, a csúcsminőségű, fekvő tájolású sztereó hangs­zórók csodás hangzása pedig biztosan elvarázsol. Játék közben elmerülhetsz a káprázatos, konzolminőségű grafikában, és a kontrollered is bevetheted.4

 
 
 
 
 
 
 

Az iPad Air előnyei.

A Touch ID-t a felső gombba integráltuk a gyors, egyszerű és biztonságos azonosításhoz.

 

Az A14 Bionic chip CPU‑ja 40%‑kal, grafikája 30%‑kal gyorsabb, a legújabb gene­rációs Neural Engine pedig kétszer gyorsabb gépi tanu­lást tesz lehetővé.5

Teljes előlapot kitöltő, 10,9 hüvelykes Liquid Retina kijel­ző6 True Tone techno­lógiával, széles, P3 szín­tar­to­mánnyal és tükröződés­gátló bevonattal.

 

Jegyzetelj, jelölgess vagy alkoss a második generációs Apple Pencillel.

 

12 megapixeles hátoldali kamera Focus Pixels tech­nológiával és 7 megapixeles FaceTime HD‑kamera
a csúcsminőségű videohívásokhoz.

 

Használhatod Magic Keyboarddal és Smart Keyboard Folióval is.

 
 

Az App Store bámulatos appjaival és játékaival ha­tártalanok a lehető­ségeid.

USB‑C a kamerák, kijel­zők és még sok minden más gyors csatlakoztatásához.

 

Az iPadOS 14 kifejezetten az iPadre tervezett új funkciókat kínál.

 
 

Gyors internetezés az akár 60%-kal gyorsabb Wi‑Fi 6- és 4G/LTE-kapcsolaton keresztül.3

Csodás színválaszték – ezüst, asztroszürke, rozéarany, zöld és égkék.

 
 

Adatvédelem

Az Apple összes többi termékéhez hasonlóan az iPad Airt is úgy terveztük, hogy védje és bizalmasan kezelje adataid. Ez nem mindig könnyű feladat, de pontosan az ilyen kihívások inspirálnak bennünket arra, hogy folyamatosan megújítsuk a technológiát.

 

Kisegítő lehetőségek

A technológia akkor mutatja meg az igazi erejét, ha könnyebbé teszi az emberek életét – mindenkiét. Ezért az iPad Air kisegítő lehető­ségei a látás, a hallás, a mozgási képességek és a tanulás területére egyaránt kiterjednek.

 

Környezet­védelem

Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusuk során felelősséget vállalunk. Az iPad Air háza teljes egészében újrahasznosított alumíniumból készül, az alaplap gyártásához 100%-ban újrahasznosított ónt használunk forraszanyagként, a hangs­zórók mágnese 100%-ban újrahasznosított ritkaföldfémekből készül, és a csomagolásban felhasz­nált farost is újrahasznosított, vagy felelős erdőgazdálkodásból származik.