Apple iPad Pro 2018

Teljesen új. Teljes képernyő az előlapja. Teljesítmény a védjegye.

iPad Pro iPad    Pro

Az új iPad Prót az alapoktól újraterveztük, és beletettük a legkorszerűbb technológiáinkat. Ha kézbe veszed, újrafogalmazódik benned, hogy mire képes az iPad.

És újraértékeled a
számítógépezés fogalmát.

iPad    Pro 11 és 12,9 hüvelykes iPad    Pro 11 és 12,9 hüvelykes

Új, egész előlapot kitöltő képernyőjével az iPad Pro olyan, mint egy varázslatos üveglap, amely fekvő és álló módban is minden feladatot végrehajt.1

iPad    Pro képernyő iPad    Pro képernyő

Az új, intuitív mozdulatokkal végtelenül egyszerű használni.

Csúsztass felfelé, hogy visszatérj
a Főképernyőre.

Intuitív    mozdulatok Intuitív    mozdulatok

Az új Liquid Retina kijelző betölti az egész előlapot. Az élethű színekkel minden gyönyörűen mutat, és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.

Meglátni, megérinteni
és megszeretni.

Liquid    Retina kijelző Liquid    Retina kijelző

A Face ID megérkezett az iPadre. Fekvő és álló módban is stabilan felold.

A világ legbiztonságosabb
arcazonosító rendszere tableten.
És számítógépen.

Face ID

Többé nem felejted el a jelszavad.

Az A12X Bionic a legintelligensebb, leghatékonyabb chip, melyet valaha készítettünk. Neural Engine motorja másodpercenként akár ötbillió műveletet végez, és a gépi tanulást is lehetővé teszi.

A végeredmény: gyorsabb
a legtöbb PC-laptopnál.

A12X Bionic

És ezt a hatalmas teljesítményt pár mozdulattal munkába is állíthatod multitasking közben. E-mailezgess egy barátoddal, kreatívkodj a projekteden, netezz ihletet keresve, és FaceTime-ozz.

Mindezt akár egyszerre.

Multitasking

Bemutatjuk az új
Apple Pencilt.

Apple Pencil Apple Pencil

Az Apple Pencil mostantól reagál az érintésedre. Dupla koppintással funkciót válthatsz. Használj egy másik ecsetet vagy kapd elő a radírt – a váltás nem zökkent ki a flow-ból.2

Dupla koppintás

Mágnesesen párosítható, tölthető.

És gyorsan a helyére pattan.

Mágnesesen párosítható

Az újratervezett Smart Keyboard Folión élmény gépelni, használaton kívül pedig elegáns védőtokként óvja a kijelzőt és a hátlapot.2

Smart    Keyboard Folio
USB-C

Az USB-C nagy teljesítményű porttal perifériákat – például külső kijelzőt vagy kamerát –
csatlakoztathatsz az
iPad Próhoz.2

De akár a mobilodat is
töltheted róla.

USB-C

Az iPad Prónak két bámulatos kamerája van, amik Smart HDR techno­lógiát használ­nak. Egy 12 megapixeles kamera, amivel lenyűgöző fotókat kattinthatsz, 4K-s videókat vehetsz fel, dokumentumokat szkennelhetsz és a kiterjesztett valóságban is elmélyülhetsz. A TrueDepth kamerával pedig FaceTime-ozhatsz vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetsz.

Két kamera

Alig fél kiló, ezért könnyebben magaddal viheted, mint valaha. A gyors Wi-Fi-vel és a 4G/LTE-Advanced kapcsolattal útközben is lesz interneted.3

És az aksija akár
10 órán át bírja.4

Wi-Fi Wi-Fi

Ez az új iPad Pro.
A legnagyobb változást
hozza az iPad bejelentése óta.

iPad Pro iPad    Pro

Az iPad-modellek összehasonlítása.

Válaszd ki a hozzád legjobban illő iPadet

iPad    Pro iPad    Pro
 1. Az iPad Pro kijelzőjének lekerekített sarkai gyönyörűen követik a készülék ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt szabályos téglalapként mérve a képátló 12,9, illetve 11 hüvelyk (a tényleges kijelzőfelület kisebb).
 2. Az Apple Pencil, a Smart Keyboard Folio és az eszközök csatlakoztatásához használható USB-C kábelek külön vásárolhatók meg.
 3. A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A gigabites osztályú 4G/LTE-, a 4G/LTE-Advanced és a 4G/LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg a www.apple.com/ipad/LTE oldalt.
 4. Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függ. További információ: www.apple.com/hu/batteries.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban, illetve minden térségben. A teljes lista a www.apple.com/hu/ios/feature-availibility oldalon találod.

Az alkalmazások az App Store áruházban érhetők el; az egyes appok elérhetősége értesítés nélkül változhat.