Apple iPad Pro

iPad Pro

Bármit csinálsz,
jobban megy majd.

iPad Pro

Bármire is használnád, az új iPad Pro lazán megugorja a legmagasabb szinteket is – sőt új mércéket állít. Jóval erősebb és sokoldalúbb a legtöbb laptopnál, mégis mesésen egyszerű a használata. Az újratervezett Retina kijelzőt éppolyan pazar élmény megérinteni, mint amilyen ránézni. És a pontot az i-re a világ legkorszerűbb mobil operációs rendszere, az iOS teszi fel. iPad Pro. Minden, amit egy kortárs számítógéptől elvársz – most még tovább fokozva.

 • Vadonatúj, 10,5
  hüvelykes modell.

 • A világ legkorszerűbb
  kijelzője.

 • Erősebb a legtöbb
  laptopnál.

 • Az iOS 11-gyel az
  iPad új dimenziót nyer.

  Ősszel érkezik
Retina kijelző

Legkorszerűbb a világon.

Az iPad mindig is a Multi-Touch-élmény etalonja volt. Az iPad Pro újratervezett Retina kijelzője most újabb standardot állít: nemcsak erősebb a fénye és kevésbé tükröződik, de sokkal gyorsabban reagál az érintésre, mint bármelyik elődje. Akár weboldalakat görgetsz végig a Safariban, akár egy pörgős 3D-s játékkal játszol, mindent elképesztően gyorsnak és természetesnek érzel majd.

iPad Pro

Új, 10,5 hüvelykes kijelző

Az új, 10,5 hüvelykes iPad Prónak a 9,7 hüvelykes modellénél 20 százalékkal nagyobb kijelzőt adtunk, hogy a tágasabb felületen produktívabb lehess.1 Még teljes képernyőbillentyűzetet is használhatsz rajta. Mindezzel együtt ugyanolyan jól hordozható, mint minden eddigi iPad.

iPad Pro iPad Pro

120 Hz-es frissítési gyakoriság. Ilyet még nem láttál.

Az iPad Prók új Retina kijelzője már a 120 hertzes frissítési gyakoriságot is támogatja, amitől a filmek és videók látványosabbak, a játékok pedig szaggatástól és zavaró képzajoktól mentesek lesznek. Higgy a szemednek: a sebesség tényleg mindent megszépít. És a kijelző az érintésedre is sokkal gyorsabban reagál, akár az ujjadat, akár az Apple Pencilt használod rajta.2

Új iPad Pro

120 Hz-es

frisssítési gyakoriság
Standard LCD-kijelző
60 Hz

Még többet a szemnek.

 • 600 nites

  fényerő

  Bárhol vagy, az erősebb fényű kijelzőn mindent jobban láthatsz.

 • P3

  széles színskálájú kijelző

  Az élénkebb zöld és piros árnyalatokra is kiterjedő széles P3-színtartomány valósághűbb képeket és videókat ad.

 • 1,8%-os

  tükröződés

  Az Apple saját fejlesztésű, tükröződésgátló bevonatú kijelzőjén minden jobban kivehető és könnyebben olvasható, bárhová viszed az iPadet.

Ősszel érkezik iPad Pro

Multitasking. Újratervezve az első mozdulattól.

Ilyen könnyen még nem ment – a hamarosan megjelenő iOS 11 teljesen újratervezett Dockjával egyszerűen nyithatod meg a legutóbb használt appokat és fájlokat. Ha a Slide Over vagy a Split View nézetre váltasz, mindkét aktív alkalmazás látható marad, így egyszerre használhatod őket. Miközben pl. a képeidet szerkeszted az Adobe Photoshop Fixben, egyidejűleg tervezheted a weboldalad. Vagy leszervezheted nyaralásodat a Safariban, és közben eseményeket vehetsz fel a Naptárba. A tökéletes párost alkotó iPad Próval és iOS 11-gyel minden teendődet játszi könnyedséggel intézheted – akár egyszerre is

Teljesítmény

Erősebb a legtöbb laptopnál

A 64 bites architektúrájú, hatmagos A10X Fusion chip elképesztő erőt ad a kezedbe. Akár útközben szerkesztheted 4K-s videóidat. Komplikált 3D-s modelleket renderelhetsz. Új dokumentumokat és prezentációkat készíthetsz vagy belejegyzetelhetsz a meglévőkbe. Az iPad Prótól megszokott egész napos akuüzemidővel pedig simán megteheted mindezt.3

iPad Pro
 • A10X

  Fusion chip

  Az A10X Fusion chipnek a komplexebb műveletek, például a 4K-s videók szerkesztése, a 3D-s képek renderelése vagy a játékok futtatása sem jelent kihívást.

 • ISP

  Képfeldolgozó egység

  Az Apple saját tervezésű képjelfeldolgozó processzora – gépi tanulással szerzett információk segítségével – elképesztően szép fotókat és videókat varázsol felvételeidből.

 • Akár

  10 órás

  aküzemidő

  Az egész napos üzemidővel szabadjára engedheted alkotói energiáidat.3

Processzorsebesség
iPad Pro (új)
30%-kal gyorsabb
iPad Pro (előző generációs)
Grafikai sebesség
iPad Pro (új)
40%-kal gyorsabb
iPad Pro (előző generációs)
Apple Pencil

Most még jobban fog

Az új iPad Pro modellek kijelzője nagyobb frissítési gyakorisággal működik, amitől még simábbnak és természetesebbnek fogod érezni az Apple Pencil használatát. Nincs még egy digitális toll, amivel ennyire pixelpontosan írhatsz, rajzolhatsz és jelölgethetsz a dokumentumokban.2

iPad Pro
Procreate

Több száz rajzolóeszközzel dolgozhatsz egyetlen alkalmazásban.

iPad Pro
Notability

Akár fotókat és hanganyagokat is beszúrhatsz ugyanabba a jegyzetbe, amibe kézzel és gépelve is írtál szöveget.

Ősszel érkezik iOS 11

Hatalmas előrelépés
az iPadnek.

Az iOS 11 olyan löketet ad az iPadnek, amilyet oprendszer még soha. Új funkciókkal és lehetőségekkel gazdagodott, hogy gyorsabban és egyszerűbben csinálhass mindent. Biztosan imádni fogod. Csak engedd szabadjára a fantáziád – az iPaddel most megteheted.

iPad Pro
 • Dock

  A vadonatúj Dockkal könnyebben megtalálhatod a leggyakrabban és a legutóbb használt appjaidat és fájljaidat. A multitasking és az alkalmazások közötti váltás hihetetlenül leegyszerűsödik.
 • Fájlok

  Az új Fájlok alkalmazással egyetlen központi helyen megtalálod az iPaden lévő appokban, az iCloudon és az egyéb felhőszolgáltatásokon megnyitott fájljaidat.
 • Áthelyezés húzással

  Most már az ujjaddal is mozgathatod a képernyőn lévő dolgokat – egyszerűen, természetes húzó mozdulattal vihetsz át egyik appból a másikba fotókat, fájlokat és szöveget.
 • Alkalmazásváltó

  Az újratervezett alkalmazásváltó egyetlen gyors ujjmozdulatra egyszerűsíti le az appok közötti váltást. Még azt is megjegyzi, hogy legutóbb milyen alkalmazáspárokat használtál egyszerre.
 • Multitasking

  Az újratervezett multitaskingképességek egyik újdonsága, hogy a Slide Over vagy Split View elrendezésben egymás mellett futó két alkalmazás mindegyike aktív marad.
 • Apple Pencil

  Az iOS 11-gyel az Apple Pencil még többre lesz képes. Skiccelj, rajzolj vagy írj bármit a szövegsorok közé a Jegyzetekben. Akár a zárolt képernyőn is azonnal megnyithatsz egy jegyzetablakot az Apple Pencillel a képernyőre koppintva.2
Appok

Az iPad tudása
x 1,3 millió.

iPad Pro

Az iPad csúcs eszköz a munkához, a szórakozáshoz és a tanuláshoz. Több mint egymillió app használja ki a nagyméretű Multi-Touch kijelző és a szupergyors chip minden adottságát, hogy többre legyél képes, mint eddig bármikor.4

Dizájn

Keveset nyom,
rengeteget tud.

iPad Pro

Az elképesztően erős processzorral, korszerűbb kijelzővel, két kamerával, az ultragyors vezeték nélküli hálózatok támogatásával5 és egész napos üzemidejű akkumulátorral3 felszerelt iPad Pro meglepően karcsú és kompakt, így gyakorlatilag bárhová magaddal viheted és bármire használhatod.

10,5 hüvelyk

6,1 mm

477 gramm

12,9 hüvelyk

6,9 mm

692 gramm

iPad Pro
 • Vezeték nélküli kapcsolat

  A 802.11ac szabványú Wi-Fi- és a 4G/LTE-Advanced hálózatok támogatásának köszönhetően bárhol tudsz filmet nézni és böngészni az interneten, és bárhonnan megoszthatod dokumentumaidat.5 A beépített Apple SIM-mel pedig több mint 180 országban és térségben csatlakozhatsz adathozzáférést nyújtó mobilhálózatokhoz.6
  • Akár

   866

   Mb/s
   Wi-Fi-hálózaton
  • 25

   LTE-sáv
   támogatás
  • Akár

   450

   Mb/s 4G/LTE-
   Advanced hálózaton
 • Kamerák
  .

  Az iPad Prót az iPhone 7-ből már jól ismert nagyszerű kamerákkal szereltük fel. A fejlett optikai képstabilizálásnak és az ƒ/1,8-as fényrekesznek köszönhetően gyenge fényben is jobb minőségű fotókat és videókat készíthetsz vele. A szélesebb skálájú színrögzítés pedig minden szelfidből fotógalériába kívánkozó mesterművet varázsol.
  • 12

   MP-es kamera
  • 7

   MP-es FaceTime
   HD-kamera
 • Touch ID

  A Touch ID korszerű ujjlenyomat-érzékelőjével azonnal feloldhatod iPaded zárolását, és biztonságosan kezelheted az appokban használt személyes adataidat.
 • Smart Keyboard

  A 10,5 hüvelykes és a 12,9 hüvelykes iPad Próhoz is kapható Smart Keyboardot kihajtva teljes billentyűzetként használhatod. Amikor pedig már nem gépelsz, könnyű és tartós kijelzővédővé hajthatod vissza. Éppoly egyszerű használni, mint amilyen könnyű hordozni.2
 • 2 x

  gyorsabb az előző generációkhoz képest
 • Új

  10,5 hüvelykes

  teljes billentyűzet
iPhone + iPad

Kezd el ezen,
fejeztd be azon.

iOS 11

Kezdj e-mailt írni az iPhone-odon, és fejezd be az iPad Prón. Másolj ki képet, videót vagy szöveget iPhone-on, és illeszd be az iPadeden. Sőt, az AirDroppal vezeték nélküli kapcsolaton, azonnali hozzáféréssel oszthatsz meg fájlokat a készülékeid között. Az iPhone és az iPad Pro nemcsak egymással, hanem a Maceddel és az Apple Watchoddal is remekül együttműködik.

iOS 11

iCloud.
Egy helyen minden,
ami fontos neked.

Az iCloudon biztonságban tudhatod minden fotódat, zenédet, appodat és egyéb fájljaidat. Mindig, minden eszközöddel a legfrissebb állapotukban érheted el őket.

Válaszd ki a hozzád legjobban illő iPadet.

Bármire is szeretnéd használni, találsz megfelelő iPadet az igényeidhez.

iOS 11