Apple iPhone 11 Pro

Dizájn
Minden részlete lenyűgöző.

Négy új texturált matt üvegbevonattal. Super Retina XDR-kijelző 5,8 és 6,5 hüvelykes méretben.1 És a legerősebb üvegborítás okostelefonon.

Triplakamera-rendszer Hátom kamera, egységes élmény. Hátom kamera, egységes élmény. Hátom kamera, egységes élmény.

13 mm-es fókusztávolságú ultraszéles látószögű kamera. 120 fokos látószög. Négyszer nagyobb befogható kép.

26 mm-es fókusztávolságú széles látószögű kamera. Optikai képstabilizálás. Focus Pixels technológia az összes képponton.

52 mm-es fókusztávolságú telefotókamera. ƒ/2,0-s fényrekesz. Kétszeres optikai zoom.

4K-s    videó Videózás a legjobb minőségben okostelefonon. Videózás a legjobb minőségben okostelefonon. Videózás a legjobb minőségben okostelefonon.

60 képkocka/s sebességű videózás 4K-ban, kiterjesztett dinamikatartománnyal. Négyszer nagyobb befogható kép. Új szerkesztőeszközök, például forgatás, körbevágás és szűrők.

Éjszakai    mód A világos mattot adott a sötétnek.

Akár a gyertyafényes vacsorát fényképezed, akár a naplementét a tengerparton, az új Éjszakai mód automatikusan bekapcsol, így természetes hatású fotókat készíthetsz kevés fény mellett is.

Akkumulátor    + chip Sokkal erősebb. Az aksija is.

Akár öt órával hosszabb aksiüzemidő az iPhone 11 Pro Maxszal és akár négy órával hosszabb az iPhone 11 Próval.2 Gyorstöltés a mellékelt a 18 wattos adapterrel. És a leggyorsabb okostelefonchip: A13 Bionic Neural Engine-nel.

Adatvédelem Beépített adatvédelem.

Face ID – a legbiztonságosabb arcazonosítás okostelefonon. Nem tárolja vagy osztja meg a fotódat. Az iPhone-on az adataid védelme az első.

 1. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt téglalapként mérve a képátló 5,85 hüvelyk (iPhone 11 Pro), 6,46 hüvelyk (iPhone 11 Pro Max), illetve 6,06 hüvelyk (iPhone 11). A tényleges kijelzőfelület kisebb.
 2. Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függ. További információ: apple.com/hu/batteries.
 3. Az előző generációhoz viszonyítva.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban, illetve minden térségben.

Az Apple a (PRODUCT)RED modellek eladásából származó bevétel egy részével az Afrikában az AIDS ellen küzdő Global Fund alapítványt támogatja.