Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Apple iPhone 12

 

 

Elit brigád.

5G-vel hasít. Az A14 Bionic, a leggyorsabb okos­telefonchip hajtja. Teljes előlapos OLED-kijel­zője van. A Ceramic Shield négyszer jobban állja az esést. Minden kameráján ott az Éjszakai mód. Ez az iPhone 12 – két ütős méretben.

A nagymenő.

 
11%‑kal vékonyabb
15%‑kal kisebb
16%‑kal könnyebb

A nagymenő.

A mini nagymenő.

A nagymenő.

iPhone 12

6,1 hüvelykes Super Retina XDR‑kijelző1

 

A mini
nagymenő.

iPhone 12 mini

5,4 hüvelykes Super Retina XDR‑kijelző1

 
 
 
 
 
 

A világ legkisebb, legvékonyabb,

legkönnyebb 5G-s mobilja.

 
 

Ceramic Shield. Kristálytisztán erősebb bármelyik okostelefon-üvegnél.

 

Négyszer erősebb védelem, ha leejted2

 
 

Űrtechnológiai minőségű alumínium­szegély.

 

H2Oké

 

Még jobban bírja, ha leöntöd vagy összevizezed3

 
 
 
 
 
 

Színből ötös.

iPhone 12 kék színben

 
 

iPhone 12 zöld színben

 
 

iPhone 12 piros színben

 
 

iPhone 12 fehér színben

 
 

iPhone 12 fekete színben

 

5G‑s sebesség

Hű, ez hasít.

 

5G‑s sebesség

Hű, ez hasít.

Az 5G-vel észbontóan gyorsan megy minden az iPhone-odon. Akár útközben is letölthetsz vele filmeket, jobb minőségű videókat streamelhetsz, és mobilneten is HD-ben FaceTime-ozhatsz. Sokkal kevesebb akadozással. Mindezt ráadásul még több helyen élvez­heted, mert az iPhone 12-nek van világszerte a legnagyobb 5G-lefedettsége.4

 

Az iPhone maximálisan kihasználja az 5G-t

Az 5G-vel észbontóan gyorsan megy minden az iPhone-odon. Akár útközben is letölthetsz vele filmeket, jobb minőségű videókat streamelhetsz, és mobilneten is HD-ben FaceTime-ozhatsz. Sokkal kevesebb akadozással. Mindezt ráadásul még több helyen élvez­heted, mert az iPhone 12-nek van világszerte a legnagyobb 5G-lefedettsége.4

 

Az iPhone maximálisan kihasználja az 5G-t

 
 
 
 
 
 

Az A14 Bionic a leggyorsabb okos­telefonchip.

A lehetőségek határait feszegeti. A Neural Engine például több billió műveletet végez el másodpercenként. Dolby Visionben is videózhatsz vele – erre még a profi filmes kamerák sem képesek. Emellett szuperhatékony, hogy az aksid tovább bírja. Sőt már olyasmik futtatására is felkészült, amik még a kanyarban sincsenek.

 

Ez az iPhone 12 Pro chipje is

Super Retina XDR‑kijel­ző

Gyönyörű. OLED.

 

Káprázatosan jobb kontrasztot produkál, elképesztő színhűséggel rendelkezik,
és hatalmas ugrást tett képpontsűrűségben.5 Csak ámulsz azon, amit látsz. Az OLED-kijel­zőn élénkebbek a színek, sötétebb a fekete, és minden nagyobb felbontásban jelenik meg. Ez az eddigi legjobb iPhone-kijel­zőnk – és csak a telefon széle szab neki határt.

 

Az eddigi legjobb iPhone‑kijel­zőnk

Duplakamera-rendszer

Besötétedett. Ragyogó!

 
 
 

Videók

Félhomály.

Kamera.

Felvétel.

Mivel lehet még tovább fokozni az eddigi legjobb minőségű okos­telefonos videókat? Például azzal, hogy javítjuk a gyenge fénynél készült felvételek minőségét – nekünk ez nem kevesebb mint 27%‑kal sikerült. Így nincs többé napszak, amit ne jeleníthetnél meg a legapróbb részletekig gyönyörű videókon. Az Éjszakai módban készült time-lapse-felvételekről nem is beszélve. Csak rögzítsd egy állványra az iPhone-odat, és kezdődhet a fényfestés.

 
 
 
 
 

És ennyi.
Van egy filmstúdiód.

Már 4K‑s HDR‑videókat is készíthetsz Dolby Vision techno­lógiával. Szerkesztheted őket a Fotókban vagy az iMovie-ban. A kész filmet pedig átlőheted a tévédre AirPlayjel,6 hogy elmerülhess a gazdag színekben és részletekben. Hamisítatlan mozis élmény a felvételtől a filmnézésig – csak az iPhone‑on. Ez nagyon jól jöhet akkor is, ha a kutyád épp valami cukiságot csinál.

 

Az első kamera, ami Dolby Vision techno­lógiával rögzít

Szelfik Éjszakai
módban

Sötétben is szeret a kamera.

Eljött az éjszakai szelfik ideje. Már az előlapi kamerával is használható az Éjszakai mód és egy csomó másik szuper funkció, például a Deep Fusion, a Smart HDR 3 és a Dolby Vision-felvétel. Jöhet a mosoly!

MagSafe kiegészítők

Egymásra kattannak.

 

Szépen
összejönnek.

Pattints az iPhone-odra egy új MagSafe tokot, tárcát vagy akár mindkettőt. (Ne aggódj: a tárca le van árnyékolva, így nem tesz kárt a bankkártyád mágnescsíkjában.)

 

Turbótöltés
vezeték nélkül.

A mágnesek mindig tökéletesen a helyükre pattannak, hogy még gyorsabb lehessen a vezeték nélküli töltés.

 

Mixeld és maxold ki.

 
 
 

Ugorj a lényegre.

Az iOS 14 számos gyorsparanccsal segít több mindent egyszerűbben megoldani, amikor csak szükséged van rá.

 

A Rögzített beszélgetések funkcióval a lista élén tarthatod azokat, akikkel a leg­többet beszélgetsz az Üzenetekben.

 

Az áttervezett widgetek egy szem­pillantás alatt megmutatják az összes információt, ami érdekel – közvetlenül a főképernyőn.

 

Az Apprészletek az appok adott feladatokra használható kis részei, melyek­kel gyorsan elintézhetsz olyasmiket, mint a parkolójegy­váltás vagy az étel­rendelés.

 
 

Beépített adatvédelem.

Az iPhone-t úgy terveztük, hogy adataidat teljes biztonságban tudhasd rajta. A Face ID által gyűjtött adatok soha nem hagyják el az iPhone‑odat, és biztonsági másolat sem készül róluk az iCloudba vagy más tárhelyre. Az iOS még azelőtt tájékoztat az appok adatvédelmi gyakorlatáról, hogy letöltenéd őket. Amikor Apple Payjel fizetsz, a bankkártyád számát nem osztjuk meg a kereskedővel. És még sorolhatnánk.

 

A dobozon kívül is találkozhatsz remek innovációinkkal: csökkentettük karbon­lábnyomunkat.

 

Sokan sosem bontják ki a telefonjukhoz kapott hálózati adaptert és EarPodst, ezért ezeket mostantól egyik iPhone-hoz sem mellékeljük. Helyettük USB‑C – Lightning gyorstöltő kábel kerül a dobozba. Ezzel kisebb lesz a termékek csomagolása, vagyis több doboz fér egy szállítmányba. Végeredményként kevesebb szállítmány visz el ugyanannyi terméket. Emellett beszállítóinknál folyamatban van az áttérés a megújuló energiával való gyártásra. Mindez több mint 2 millió tonnával csökkenti éves szén-dioxid-kibocsátásunkat.

 

Ez a szén-dioxid-csökkenés olyan a bolygónknak, mintha egy év alatt 450 000 autóval kevesebb lenne az utakon.

Még az apróságokra is nagyon figyeltünk.

 

Világszerte a legjobb lefedettség

Az iPhone 12 akár 20 5G-sávot és akár 32 LTE-sávot is képes kezelni – többet, mint bármely más okostelefon. Így tudja biztosítani a világ legtöbb helyen használható roamingját.4

 

Kiterjesztett valóság

Az A14 Bionic chipben rejlő teljesítmény szinte életre kelti a legújabb AR-élményeket. Ismerkedj meg ókori régiségekkel, boncolj békát – de akár egy új kanapét is kipróbálhatsz az AR‑gyorsnézettel.

 

Több kép, gyorsabb feldolgozás

Gyorsan lőnél pár képet? Az iPhone intelligensen alkalmazkodik, és a feldolgozás felgyorsításával teszi lehetővé, hogy teljes egészében elkapd a pillanatot.

 

Használj két számot

Az eSIM funkcióval két SIM lehet a telefonban, így ugyanazon az iPhone-on használhatod a magán- és az üzleti számodat is.7

 

Térhangzás Dolby Atmos
techno­lógiával

A hang 3D‑ben körülölel – mintha benne lennél a jelenetben.

 

Újrahasznosított ritka­földfémek a mágnesekben

Az iPhone 12 mágneseiben – és a MagSafe kiegészítőkben is – 100%‑ban újrahasznosított ritkaföldfémeket használunk.