Apple iPhone X

Legyen évente új iPhone-od!

iPhone X

Az iPhone-nal kapcsolatos jövőképünk a kezdetektől egy olyan készülék volt, ami egyetlen kijelzőből áll. Amely annyira magával ragadó, hogy csak magát az élményt érzékeled. Egy eszköz, ami annyira intelligens, hogy egy érintésre, egy szóra, sőt egyetlen pillantásra is reagál. Az iPhone X most valóra váltja ezt az elképzelésünket. Köszöntsd a jövőt.

Megrendelés

Dizájn és kijelző

Képernyő, ameddig a szem ellát.

Super Retina kijelző

Az iPhone X egyetlen nagy képernyő. A vadonatúj, 5,8 hüvelykes Super Retina kijelző kitölti az egész tenyered, és elkápráztatja a szemed.1

Innovatív technológia

Új megoldások és technológiai fej­lesz­tések teszik lehetővé, hogy a kijelző pontosan kövesse a dizájnos íveket, egészen az elegánsan le­kere­kített sarkokig.

iPhone X-re tervezett OLED

Az első OLED-kijelző, amely méltó az iPhone normáihoz. Lenyűgözően pontos színek, valós fekete árnyalatok, ki­emel­kedő fényerő és 1 000 000:1 kontrasztarány.

TrueDepth kamera

Parányi helyre sűrítettük technológiai fejlesztéseink legjavát, köztük a kamerákat és érzékelőket, amik lehetővé teszik a Face ID-t.

Vadonatúj dizájn

A legtartósabb üvegborítás okostelefonon. Rozsdamentes nemesacél. Vezeték nélküli töltés. Porálló és vízlepergető.2

Természetes ujjmozdulatok

Az ismerős ujjmozdulatoknak köszönhetően ösztönszerű a használata. A gombnyomás helyett bármilyen appból egyetlen csúsztató mozdulattal visszajuthatsz a főképernyőre.

Face ID

Forradalmi felismerés.

Biztonságos azonosítás

Mostantól az arcod a jelszavad. A Face ID egy új, biztonságos módszer a készülék feloldására és a felhasználó azonosítására.

Arcfeltérképezés

A Face ID használatát a TrueDepth kamera teszi lehetővé, beállítása pedig igazán egyszerű. A kamera több mint 30 000 láthatatlan pontot vetít ki, majd ezek elemzésével alkot precíz dom­bor­zati térképet az arcodról.

TrueDepth kamera

Előremutató előlapi kamera.

Portré módú szelfik

Készíts gyönyörű szelfiket, ahol az előtér éles, a háttér pedig művészi hatású elmosódást kap.

Portrémegvilágítás Bétaverzió

A Portrémegvilágítás a Portré mód új funkciója, amely lenyűgöző, stúdió­hatású fényeffekteket ad a képeknek.

Animoji

A TrueDepth kamera több mint 50 apró izommozdulat elemzésével tükrözi arckifejezéseidet a 12 Animojira. Hozd elő a benned rejlő kutyust, kiscicát vagy pandamacit.

12 megapixeles dupla kamera

Fényképezés művészi egysze­rűséggel.

Jobb kamerák

Nagyobb és gyorsabb, 12 megapixeles szenzor. Új színszűrő. Nagyobb színmélységű képpontok. És egy új teleobjektív optikai képstabilizálással.

Portrémegvilágítás Bétaverzió

Mélységérzékelős kamerák és pontos arcfeltérképezés a lenyűgöző, stúdióminőségű fényhatásokért.

Dupla optikai képstabilizálás

Mindkét hátlapi kamera optikai kép­stabilizátorral és gyors objek­tívvel rendelkezik, hogy gyenge fény­viszo­nyok mellett is kiváló képeket és videókat készíthess.

Optikai zoom

Az iPhone X nagylátószögű lencséje és teleobjektívje lehetővé teszi az optikai zoomot és a 10-szeres digitális zoomot fotóknál, illetve a 6-szoros digitális zoomot videóknál.

A11 Bionic

Emberfeletti intelligencia.

Neurális motor

Az A11 Bionic megérkezett. A valaha volt legnagyobb tudású és legerősebb chip a mobiliparágban, amelynek neurális motorja akár 600 milliárd műveletet is el tud végezni egyetlen másodperc alatt.

Gyorsabb processzor

A vadonatúj processzor négy energiatakarékos magja akár 70 százalékkal, a nagy számításigényű feladatokat kiszolgáló két magja pedig akár 25 százalékkal gyorsabb az A10 Fusion chiphez képest.

Adaptív arcfelismerés

A gépi tanulásnak köszönhetően a Face ID alkalmazkodik változó kinézetedhez.

Energiatakarékos működés

A második generációs teljesítményszabályzó és az akkumulátor egyedi kialakítása miatt egy feltöltéssel akár két órával tovább bírja az iPhone 7-hez képest.3

Az Apple saját tervezésű grafikus processzora

Az Apple új, saját tervezésű, három­magos grafikus processzora akár 30 százalékkal gyorsabb, mint az A10 Fusion.

Kiterjesztett valóság

Az A11 Bionic lenyűgöző AR-játékokat és -appokat tesz lehetővé.

Vezeték nélküli töltés

Vezeték nélküli töltés egy vezeték­mentes világért.

Vezeték nélküli töltés

A vezeték nélkül tölthető iPhone X-et valóban a vezetékmentes jövőnek terveztük.4

Vezetékmentes világ

Világszerte számos hotel, kávézó és repülőtér kínál vezetékmentes töltőállomásokat és töltőpadokat, ahol könnyedén feltöltheted a telefonodat.

iOS 11

Zseniális iOS a zseniális iPhone-hoz.

iPhone X-re tervezve

Ha a teljes telefon egy nagy kijelző, ahhoz egy alapjaiban újragondolt oprendszer illik új képességekkel és újfajta vezérléssel.

Újdonságok az iOS 11-ben

Animoji az Üzenetekben. Személyre szabott Vezérlőközpont. Felfedezésre váró új számok a barátaid Apple Music-zenéiből.5

Kiterjesztett valóság

Add át magad a kiterjesztett valóságra épülő játékok és appok észbontó élményének a világ legnagyobb AR-platformjának tartalomválasztékával.

Válaszd ki a
hozzád illő iPhone-t.

Összehasonlítás
  1. Az iPhone X kijelzőjének lekerekített sarkai, melyek a telefon gyönyörűen ívelt vonalait követik, szabályos téglalapba illeszkednek. A kijelzőt teljes téglalapként mérve a képátló 5,85 hüvelyk (a tényleges kijelzőfelület kisebb).
  2. Az iPhone X porálló, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC 60529-es szabvány szerint IP67-es besorolású. A porállóság, a cseppállóság és a vízlepergetés nem állandó jellemzők. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.
  3. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.
  4. A kompatibilis vezeték nélküli töltőpadok külön vásárolhatók meg.
  5. Az Apple Music használata előfizetéshez kötött.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban és régióban. A teljes listát itt találod.

Egyes műsorok előfizetéssel érhetők el a Netflixen. A Stranger Things 2. évada október 27-étől elérhető a Netflixen. Csak Netflix-előfizetéssel. Nem minden műsor érhető el HDR-formátumban.

A Sky App 2017 őszén lesz elérhető. A Sky App nem feltétlenül található meg mindegyik App Store-ban.

Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve régióban vehetők igénybe.