Apple iPhone XR

Mindenben nagyot villant.

A vadonatúj Liquid Retina az iparág legfejlettebb LCD-kijelzője.
Még gyorsabb Face ID. Az eddigi legokosabb, legerősebb okostelefonchip. És egy innovatív kamerarendszer. iPhone Xr.
Gyönyörű - bárhonnan is nézzük.

Megrendelés iPhone Xr    hero
iPhone    Xr

A Liquid Retina színre lép.
Az iPhone Xr új kijelzője a legfejlettebb LCD-kijelző az iparágban. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben nézhetsz mindent telefonod egyik szélétől a másikig.

iPhone Xr
6,1 hüvelykes kijelző1

iPhone    Xr Display

Az eddigi legnagyobb LCD-kijelző iPhone-on

Az iparág legvalósághűbb színei

Széles színtartomány

True Tone

Felébresztés koppintással

A teljes kijelző teljesen más élmény. Több helyet kap minden, amit imádsz.

 • iPhone    Xr compare

  iPhone Xr

 • iPhone    8 plus compare

  iPhone 8 Plus

Csúcsminőségű alapanyagok.
A legellenállóbb üveg előlap okostelefonon. Precízen megmunkált, űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült oldalszegély. Porálló és vízlepergető.2 Hat fantasztikus új bevonat.

iPhone    Xr materials
 • Hétrétegű színezés.Az üveg hátlap szemet gyönyörködtető bevonata olyan fejlett eljárással készül, amellyel csodaszép, telt színek állíthatók elő.

 • Űrtechnológiai minőségű alumíniumszegély.Az oldalszegélyt az Apple saját fejlesztésű speciális fémötvözetéből készítjük, és precíz megmunkálás után eloxálással alakítjuk ki rajta az üveg hátlap színéhez tökéletesen illő bevonatot.

 • Vezeték nélküli töltés. Az iPhone XR az üveg hátlapnak köszönhetően vezeték nélkül tölthető.3

Fejlettebb Face ID. Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. Egy pillantással feloldhatod az iPhone-odat, és bejelentkezhetsz az appokba vagy a fiókjaidba. Az okostelefonokon valaha használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer ráadásul még gyorsabb lett.

iPhone Xr    FaceID

Intelligens A12 Bionic chip. A legintelligensebb és legerősebb okostelefonchip az Apple új generációs Neural Engine-jével. Az eredmény: lenyűgöző AR-élmény, mélységállítás funkcióval finomítható, lélegzetelállítóan szép portrék és egy telefon, amivel minden hihetetlenül gyorsan és simán megy.

 • Akár
  50%-kal
  jobb
  grafikus teljesítmény4

 • Akár
  15%-kal
  gyorsabb
  nagy teljesítményű magok4

 • Akár
  50%-kal
  kisebb
  fogyasztású energiatakarékos magok4

 • 8 magos
  Neural Engine

 • Továbbfejlesztett
  képjel-
  feldolgozó processzor

 • Fejlettebb
  teljesítmény-
  szabályzó

iPhone Xr    product page

Innovatív kamerarendszer.
A világ legnépszerűbb kamerája most a fényképezés új korszakát nyitja meg előtted. Az innovatív érzékelő, a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine egyesített erejével minden eddiginél elképesztőbb fotókat készíthetsz.

iPhone    Xr Poré Mód

Portré mód. Az iPhone XR egyobjektíves kamerája gépi tanulással válik még okosabbá, hogy olyan fotókat készíthess vele, amelyeken az emberek tűélesen látszanak, a háttér viszont művészien elmosódik.

iPhone    Xr Bokeh effect

Továbbfejlesztett bokeh effekt. A kifinomult háttérelmosódásnak köszönhetően még profibb színvonalú fotókat készíthetsz Portré módban.

iPhone    Xr Mélységállítás

Új mélységállítás funkció. Már utólag is módosíthatod kész portréid mélységélességét.

iPhone    Xr Smart HDR

Smart HDR. Az új másodlagos képrétegek, a gyorsabb érzékelő és a szupererős A12 Bionic chip jóvoltából a fotóid fényes és árnyékos területei egyaránt részletgazdagabbak lesznek.

12 megapixeles kamera a hátlapon

iPhone Xr    12 magepixelse kamera

/1,8-as
fényrekeszű
nagylátószögű objektív

Portré módmélységállítás funkcióval

2x gyorsabb
érzékelő
Smart HDR
minden fotódhoz

4K-s videóakár 60 képkocka/s
sebességgel

TrueDepth kamera

iPhone    Xr TrueDepth

/2,2-es
fényrekeszű
nagylátószögű objektív

Portré módmélységállítás funkcióval

1080p felbontású HD-videóakár 60 képkocka/s sebességgel

Az iPhone egyedülálló. Az iPhone minden szempontból kiemelkedik az okostelefonok közül. A gyártástól a rendszer szerves részét képező biztonsági és adatvédelmi funkciókon keresztül egészen addig, amíg az Apple felelősségteljesen újrahasznosítja a készülékeket.

Az iPhone-modellek
összehasonlítása.

Válaszd ki a hozzád illő iPhone-t

 1. Az iPhone XR kijelzőjének lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. Szabályos téglalapként mérve a képátló 6,06 hüvelyk (a tényleges kijelzőfelület kisebb).
 2. Az iPhone XR porálló, cseppálló és vízlepergető. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülék az IEC 60529 szabvány szerint IP67-es besorolású (legfeljebb 1 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthető vízbe). A porállóság, a cseppállóság és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülékek ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.
 3. A Qi vezeték nélküli töltők külön vásárolhatók meg.
 4. Az A11 Bionic chippel összehasonlítva.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban, illetve minden térségben.