Rendeld meg online az LG G7 ThinQ-t!

lg_g7thinq_fejlec.jpg

Kép leírása: LG G7ThinQ

  • Android 8.0 operációs rendszer
  • 6,1"-es QHD érintőkijelző
  • 16 + 16 megapixeles szupernagy- és normál látószögű hátoldali kamerák
  • 8 megapixeles nagylátószögű előlapi kamera
  • 64 GB belső tárhely (bővíthető)

Ár és konstrukció.

Mobil XXL + Korlátlan Net díjcsomag-kombinációval, 2 év hűséggel, mobil előleggell

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × 4990 Ft

havi kamatmentes részletre

Teljes ár: 109 780 Ft

MEGrendelem

Az LG G7 ThinQ mesterséges intelligenciával mutatkozik be

A legújabb Qualcomm Snapdragon™ 845 chipkészlettel felvértezett LG G7 ThinQ 4 GB RAM-mal, illetve 64 GB-os belső tárhellyel érhető el, így a nagy erőforrást igénylő feladatokat és alkalmazásokat is könnyedén futtatja.

Kijelző – Láss többet, élj többet

Polírozott fém keretével az LG G7 ThinQ új irányt ad a G-szériás okostelefonok formavilágának. Az új készülék még karcsúbb és még elegánsabb lett elődjénél, ellenállóságáról pedig az elő- és a hátlapi Gorilla Glass 5 edzettüveg-borítás gondoskodik. A készülék teljesíti az IP68 por- és vízállósági szabvány követelményeit.

Továbbfejlesztett, még intelligensebb kamera

Az LG G7 ThinQ okostelefont egy 8 megapixeles előlapi és egy 16 megapixeles hátlapi kamerával szerelték fel. Mindkettő képes normál és szupernagy-látószögű fényképezésre, így még magasabb felbontású, még részletgazdagabb képek készíthetők. Az LG védjegyévé vált nagylátószögű kamerával a korábbi készülékekhez képest még szebb tájképek, valamint még tisztább és természetesebb hatású szelfik készíthetők.

Kijelző, amely kitűnik

Az LG G7 ThinQ készüléken már első pillantásra feltűnik a 6,1 hüvelykes, 3120 × 1440 pixeles QHD+ kijelző, amely 19.5:9 FullVision képarány mellett egy, az LG G6-hoz képest közel 50 százalékkal vékonyabb alsó kávával válik teljessé. Az LG új LCD technológiája, a Super Bright kijelző erős fényviszonyok mellett is jól látható képeket jelenít meg, hiszen maximális fényereje a piacon egyedülálló módon 1000 nit is lehet, miközben a DCI-P3 színtér 100 százalékát képes megjeleníteni.