Kép leírása: Samsung Galaxy S8

  • Android operációs rendszer
  • 6"-os OLED érintőkijelző
  • 20+12 megapixeles hátoldali kamera
  • 8 megapixeles előlapi kamera
  • 128 GB belső tárhely

Ár és konstrukció.

Új előfizetéssel, Mobil Korlátlan + Net 6 GB díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségidővel

0 Ft

MEGrendelem

A teljesítmény új korszaka

A Kirin 970-el a Huawei Mate10 Pro gyors, intelligens és jól alkalmazkodó, képes azonnal megérteni a valós életben előforduló helyzeteket és reagálni azokra. Nyolcmagos processzorával és 12 magos GPU-jával a Huawei Mate10 Pro prémium kategóriás teljesítményt kínál villámgyors működés mellett, miközben kevesebb energiát fogyaszt.

Intelligens fényképezés

Az új Duál Leica kamerákkal felszerelve, könnyedén készíthetsz sekély mélységélességű képeket, illetve kristálytiszta és elmosódásmentes fotókat gyenge fényviszonyok között is. A 20MP-es monokróm szenzor és a 12MP-es RGB szenzor optikai képstabilizátorral több fényt használ a professzionális minőség elérésének érdekében.


Egyedülálló dizájn

A különleges hátlapi dizájn kiemeli a kettős lencséjű kamerákat és kifinomult szimmetriát hoz létre az okostelefon-tervezés felsőfokán. A formabontó íves üveg technológia olyan karcsú és ergonómikus készüléket eredményez, amely kényelmesen kézben tartható és a tapintásra éppen olyan kifinomultnak tűnik, mint amilyen a megjelenése.

Intelligens felhasználói felület

A Huawei Mate10 Pro innovatív és könnyen használható felhasználói felületét gyorsnak, jól reagálónak és intuitívnak tervezték. Az integrált NPU-val egy mesterséges intelligencia orientált fejlesztői rendszert létrehozva a Huawei Mate10 Pro utat nyit az intelligens alkalmazások új korszaka előtt.