Nokia 7 Plus – Egy telefon, amire számíthatsz

Nokia 7 plus

Kép leírása: Nokia 7 plus

  • Android 8.0 operációs rendszer
  • 6,0"-es FHD érintőkijelző
  • 12 + 13 megapixeles hátoldali kamerák
  • 16 megapixeles előlapi kamera
  • 64 GB belső tárhely

Ár és konstrukció.

Mobil L + Net 6GB díjcsomag-kombinációval, 2 év hűséggel, mobil előleggell

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × 4580 Ft

havi kamatmentes részletre

Teljes ár: 100 760 Ft

Megrendelem

Dizájn – Szépség az erőben

Az egyetlen 6000-es ötvözetű alumínium tömbből kidolgozott Nokia 7 plus egy olyan telefon, amely mindent kibír, bármit is hoz az élet, és eközben még jól is néz ki. Finom élei és kerámia-hatású bevonata mindkét világ legjobbját kínálja: nagyszerű illeszkedést és letisztult megjelenést..

Kép leírása: Nokia 7 plus – kijelző

Kijelző – Láss többet, élj többet

A 6" FullHD+ kijelző gyorsan kedvenc képernyőddé fog válni. Szeretnéd nézni és csevegni? Egy finom koppintással létrehozható az osztott képernyő, így két program használható egymás mellett egyszerre. Több feladat egyszerre, elegánsan.

Kép leírása: Nokia 7 plus – kamera

Kamerák – Színgazdag képek, még gyenge fényviszonyok mellett is

A 12 MP-es és 13 MP-es szenzorok ZEISS optikával olyan élénk színeket nyújtanak, melyek életre keltik a fényképeidet. A 2x-es optikai zoom pedig közelebb hozza a világot! Az előlapon a ZEISS optikával ellátott 16MP-es elülső kamera rossz fényviszonyoknál is kiváló teljesítmény mellett készít tökéletes szelfiket, éjjel-nappal.

Kép leírása: Nokia 7 plus – hardver

Hardver – Felejtsd el a lassulást

Nem kell arra várni, hogy a telefon reagáljon. A Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobilplatformot és 4 GB RAM memóriát magában rejtő Nokia 7 plus, minden számodra szükséges erőforrással rendelkezik, a kiemelkedő 2 napos akkumulátor üzemidővel pedig hosszú távon is tarthatod az iramot.