Kép leírása: Nokia 9

Kép leírása: Nokia 9

Nokia 9 PureView – Fedezz fel minden részletet!

Rendeld meg a Nokia 9 PureView-t és most 21 120 Ft extra készülékkedvezményt adunk havi díjas mobil-előfizetéshez.

Online kedvezménnyel

Kép leírása: Nokia 9 PureView

  • 128 GB belső tárhely, 6 GB RAM
  • Android 9 Pie operációs rendszer
  • 5,99"-es QHD POLED érintőkijelző HDR10 támogatással
  • öt hátoldali kamera ZEISS optikával
  • 20 megapixeles előlapi kamera

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

1550 Ft × 22 hónap


Összesen: 34 100 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Korlátlan hívás és SMS belföldi és EU-s számok esetén, plusz MultiSIM díjmentesen (Mobil XL)
•Mobilinternet: korlátlan belföldön

Díjcsomag havi díja:
19 950 Ft e-Packkel

MEGrendelem

Egyedülálló, öt hátlapi kamera ZEISS optikával

A tökéletes összhangban működő öt 12 MP-es kamera akár tízszer annyi fény felfogására képes, mint egyetlen normál okostelefonos kamera színérzékelője. Az eredmény: kiváló dinamikus tartományú fényképek, amelyek a kiemelt és az árnyékos részeken is rögzítik a részleteket és a textúrát, ráadásul hihetetlen mélységélességet és élénk, élethű színeket biztosítanak.

Képernyő és hang – Öröm az érzékeknek

A megtekintés élménye, amelyet fényképeid megérdemelnek: a Nokia 9 PureView 5,99" méretű, 2K felbontású, széltől-szélig tartó pOLED QHD kijelzővel rendelkezik. A PureDisplay technológiának köszönhetően a kijelző pontos színeket és napfényben is jobb leolvashatóságot biztosít.
A HDR10 támogatásnak köszönhetően nagyobb részletességgel, kontraszttal és jobb színekkel élvezheted a legújabb tartalmakat
Qualcomm® aptX™ a kiváló hanglejátszási minőségért Bluetooth® hangszórókon és fülhallgatókon

Szoftver: OS – Android™ 9 Pie

Az Android 9 Pie rendszert futtató Nokia 9 PureView hatékony és nagy teljesítményű. Mesterséges intelligenciát használva az Android 9 Pie rendszer alkalmazkodik hozzád és a telefonhasználati szokásaidhoz ,miközben személyre szabja a felhasználói élményt, hogy az fokozatosan egyre jobbá váljon.

Az Android One letisztult szoftveres élményt nyújt egyszerű felhasználói felülettel, felesleges előre telepített alkalmazások nélkül. Ráadásul a rendszeres biztonsági frissítéseknek és szoftver-korszerűsítéseknek köszönhetően Nokia 9 PureView készüléked még számtalan fénykép készítéséig biztonságos és korszerű marad.

Prémium dizájn és teljesítmény

A Nokia 9 PureView öt kamerája egyszerre öt képet rögzít. Ezeket a képeket aztán továbbítja a Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobilplatformnak, amely nagy teljesítményű párhuzamos feldolgozási képességével egyetlen kristálytiszta HDR fényképpé egyesíti ezeket.

A Nokia 9 PureView 12 megapixeles mélységtérképet képes rögzíteni akár 1200 réteggel. A Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobilplatformon lévő grafikus feldolgozóegység dolgozza fel ezt a hatalmas mennyiségű adatot, hogy akár a fénykép készítése után is módosíthasd a fókuszpontot.