Tudatos fogyasztás? Okoskonnektor!

Környezettudatosabb otthon egy pillanat alatt

A Telekom Digitális Otthontuninggal – amellett, hogy haladsz a korral – a környezetet is kíméled, sőt, akár spórolhatsz is. A hatékony okosítás egyik első lépése lehet, hogy intelligens konnektorokkal látod el a lakást. Ezek az innovatív eszközök segítenek, hogy akár távolról vezéreld az elektromos hálózaton lévő készülékeidet, nem kell hozzá más, csak egy okostelefon és előfizetés!

Kép leírása: Okoskonnektor

Okoskonnektor

MIT TUD, MIRE JÓ? ÍME 5 VÁLASZ:

1. Távoli elérés

„Vajon kihúztam a vasalót/hajsütőt/töltőt?” Fogadunk, hogy te is számtalanszor tetted már fel magadnak a kérdést, és rohantál vissza a lakásba, hogy lecsekkold, minden rendben van! Nos, egy okoskonnektorral megspórolhattad volna magadnak a felesleges köröket. Ha intelligens aljzatokkal szereled fel a lakást, már csak a zsebedben lapuló telefonodra van szükséged, hogy egy mozdulattal ellenőrizd az elfelejtett eszközeid! Forradalmi, igaz?

2. Időzítés

Reggelente szeretnéd, hogy a kávéd magától elkészüljön? A vágyad nem álom többé, hiszen egy okoskonnektorba csatlakoztatott eszköz működését akár ütemezheted is a saját ritmusod szerint.

3. Hangvezérlés

Egy igazán jól felokosított lakás olyan, mintha beszélne hozzád. Azaz, te beszélhetsz hozzá, és a lakás teszi, amit kell: felkapcsolja a lámpát, lehűti a szobát vagy épp főz egy forró teát, ha egy kis esti pihenésre vágysz. Kezd az okosítást a konnektorokkal, és élvezd a flottul működő ház minden előnyét!

4. Gondolatolvasás

Nem túlzunk, tényleg képes rá egy olyan okosaljzat, amelyen különféle automatizmusokat állíthatsz be. Ha éppen elhagyod a lakást, kattan a zár, és ezzel párhuzamosan magától áramtalanítja a rendszer a kiválasztott konnektorokat. Nem bűvésztrükk, ez már a valóság!

5. Környezettudatos

Az okoskonnektor másik nagy előnye, hogy spórol neked, helyetted. Ezek az okoseszközök olyan energiafigyelő funkciókkal vannak felszerelve, amelyekkel nyomon követheted a fogyasztást és csökkentheted az energiafelhasználást.

Kép leírása: Okoskonnektor

Okoskonnektor

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Az okoskonnektorok beszerelése és használata is szuperegyszerű! Cseréld le a régit az újra, és egyetlen gombnyomással élvezheted az okosotthonod előnyeit. Ezzel a technológiával csökkentheted az energiafelhasználást, ráadásul azzal, hogy nyomon követed az elektronikai berendezéseid működését, pontosan láthatod, hogyan használhatod az eszközeidet hatékonyabban és alakíthatsz ki fenntarthatóbb szokásokat!

Nézz körül, mi kell hozzá

További okoskiegészítők ›