Tudd biztonságban szeretteid

A távolság ne legyen akadály! Tudd biztonságban szeretteid akkor is, ha nincsnek melletted!

A gyereked első önálló útja az edzésre; egy idős, beteg rokon a szomszéd városban; a kis kedvenced, aki megint egy szempillantás alatt tűnt el a látóteredből… Ugye milyen jó lenne nem aggódni értük, egyszerűen csak tudni, biztonságban vannak? Élj a digitalizáció adta lehetőségekkel, válassz okosórát, és gondoskodj szeretteidről akkor is, amikor épp nem vagy mellettük!

Kép leírása: biztonság

biztonság

MARADJ KAPCSOLATBAN GYERMEKEDDEL A TÁVOLBÓL IS / VIGYÁZZ A GYEREKEDRE, AKKOR IS, HA TÁVOL VAN

A gyereked még kicsi az első telefonhoz? Egy gyerek okosóra segíthet kapcsolatban maradni akkor is, ha suliban, edzésen, táborban vagy a nagyinál van. A távoli elérésnek hála te biztonságban tudhatod őt, a gyermeked pedig nagyobb önállóságra tehet szert. Zavartalanul nyomon követheted, merre jár, első kézből értesülhetsz, ha valami történik, és még attól sem kell tartanod, hogy az eszköz elvonja a figyelmét a fontosabb tennivalóktól: az iskolai mód segítségével korlátozhatod az okosórát, ezzel biztonságosan vezetheted be őt a digitális világba!

Kép leírása: házimunka okosan

házimunka okosan

GONDOSKODJ AZ IDŐSEBBEKRŐL

A szülőknek és nagyszülőknek rengeteget köszönhetünk, de szerencsére van mód visszaadni nekik a sok évnyi figyelmet és törődést. Az senior okosórák megannyi funkciójának hála még a telefonnál is egyszerűbben értesíthetnek szeretteid veszély vagy baleset esetén, ráadásul egy szimpla gombnyomással. De nem csak vészhelyzetben jön jól a készülék, a mindennapokat is gördülékenyebbé teszi: a pulzus- és aktivitásmérő mozgásra ösztönöz, a gyógyszeremlékeztető pedig segít észben tartani mit és mikor kell bevenni.

Kép leírása: kutya távoli felügyelete

kutya távoli felügyelete

A KIS KEDVENCEK NEM IS OLYAN TITKOS ÉLETE: ERRE JÓ A KUTYA TÁVOLI FELÜGYELETE

A macskák és kutyák már-már családtagok, nem csoda, hogy szeretnéd őket is minél nagyobb biztonságban tudni. A kisállat-nyomkövetővel a legpörgősebb házibulikon sem kell azon aggódnod, hogy elkeveredik, sőt, a parkban vagy az erdőben sem csatangol nyomtalanul el a biztonsági zóna beállításnak és a távoli nyomkövetésnek hála.

Nézz körül, mi kell hozzá

További okoskiegészítők ›