Samsung Galaxy note8

Rendeld meg online, mi díjmentesen kiszállítjuk neked.

Fedezd fel a Galaxy Note8 funkcióit, melyekkel teljesebben láthatod a világot! Lásd teljesebben a világot, és kommunikálj szabadabban! A Galaxy Note8 okostelefonnal a kezedben a meghatározó élmények csak rád várnak!

Kép leírása: Samsung Galaxy Note8 + DeX dokkoló

  • Android operációs rendszer
  • 6,3"-es infinity érintőkijelző
  • 2×12 megapixeles hátoldali kamera
  • 8 megapixeles előlapi kamera
  • 64 GB belső tárhely (bővíthető)

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × 1510 Ft


Összesen: 33 220 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: Korlátlan hívás és SMS belföldi és EU-s számok esetén, plusz MultiSIM díjmentesen (új Mobil XL)
•Mobilinternet: korlátlan belföldön

Díjcsomag havi díja:
20 950 Ft e-Packkel

megrendelem

Kialakítás

Kép leírása: Kialakítás

Alkoss szabadon a Galaxy Note8 nagyobb, 6,3"-es Infinity Display használatával!

A Galaxy Note8 kialakítása során megszületett a 6,3"-es Infinity Display – a valaha látott legnagyobb kijelző, amit Galaxy Note-ra terveztek. Ezáltal több teret biztosít az S Pen használatához, és az áramvonalas kialakításának, valamint a 18,5:9 képarányú kijelzőjének köszönhetően mégis kényelmesen elfér a kezedben.

S Pen

Kép leírása: S Pen

Fedezd fel a kommunikáció egy új formáját az S Pen-nel! Készítsd el saját, egyedi GIF-jeidet, és oszd meg barátaiddal a közösségi média felületeiden. Ez a tökéletes eszköz az önkifejezéshez!

Eszedbe jutott egy jó ötlet? Csak kapd elő az S Pen-t, és írd le gyorsan a Galaxy Note8 képernyőjére anélkül, hogy feloldanád azt.

Kamera

Készíts éles fényképeket sötétben is. A kétszeres optikai zoom segítségével a tiszta képek készítése nem akadály. Mivel az elő- és a hátlapi kamera is rendelkezik optikai képstabilizátorral (OIS) a telefon rázkódása ellenére is stabilan fényképezhetsz.

Állítsd be a fókuszt, mielőtt rögzítenéd a képet! A Live focus funkció segítségével gyönyörű bokeh hatású felvételeket készíthetsz, miközben a modelled nem olvad bele a háttérbe.

Teljesítmény

Kép leírása: Kamera

Többé nem számít ha vizes leszel vagy elkap az eső, a víz- és porálló Galaxy Note8 készüléked mindig biztonságban tudhatod.

Váltogass könnyedén a legjobb grafikai játékok és az alkalmazásaid között. A 10 nm-es mobil processzor a 6 GB-os RAM-mal karöltve zökkenőmentes működést biztosít.